Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Mini Morris 1275
AmmarSA:
Pozdrav prijatelji iz Sarajeva :)
Vozim Mini Morris-a iz 1974. 1275.
tražim felge i to je razlog što sam se prijavio na forum..
Zikica65:
veliki pozdrav nemoras nista raditi ako imas orginal 13 jedino moras nisko profilne gume staviti ili nadji neke 13 koje su sa uvucenim srcem kao od benvea stari tip i onda ce ti sve pokazati dali treba samo da ga malo podignes na jastucima pozdrav od1275 gt iz arilja ako mogu nekako da pomognem javi se 0643610940
mr.Bean:
Interesantan Mini... po izgledu SPI iz sredine devedesetih....
po meni minilite felne 12"-ke,pruge na haubi povuci više ka ivicama i znak na gepek vratima promeni...
gajudin:
dobro dosao
da si se javio skoro su otisle 13 ice sport pak, a da si se javio pre 10 dana mogli smo kavu da popijemo na bascarsiji,jer smo prosli kroz sarajevo sa 4 minija na putu ka sibeniku :vozimo:
ako kupujes felne moraju i gume jer ove sto imas nisu bas za 12 ice, treba ti dimenzija 165/60/12,a desetke nemogu zbog diskova
AmmarSA:
krivo mi je i zbog felgi i zbog kafe :) znam vidio sam vas, vracao se ja iz zg-a pa se mimoisli.. uglavnom nisam znao da trip to sibenik..da jesam isao bih sa vama :)
mozda mi izlete negdje felge.. uglavnom hocu sport pack 13.. i naravno sve sta ide uz njih.. gume 175 50 13
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page