Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

ZASTAVA 750 by SaLe

<< < (6/10) > >>

SaLe:
Kako mislis da pojacam viljuske? Sada mi ljulja,ali zadnji kraj, i to posteno, na nekoj malo ostrijoj krivini, ako udjem na 20-30 izletecu odma, dupe mi bezi. Prednje amortizere ne bi dirao.. A i u ostalom, nece mi to biti auto za svaki dan, odnosno vozicu ga, ali jednom dnevno i to do grada i nazad..
A to u vezi sa dedom i varenjem, znas kako kazu, ko ce kome ako nece svoj svome (da uvali)..
U vezi menjaca, to bi bilo mnogo dobro kad bi stavio, mada ne razumem se oko toga, fiatov menjac je dosta drugaciji od ficinog.. Jedino, da prepakujem sve te zupcanike itd u ficin menjac, pa otkud znam, mozda bi to i radilo nekako.. Imas li slucajno balans stanglu od njega? :)

miroslav_ružić:
Ako staviš motor i menjač od 850 sve je OK,ali moraš onda i anlaser,alternator,vodenu pumpu i elisu. Može da ti posluži i motor od fiata 127 koji je isti kao od juga 45 samo je levi smer. Promenu smera menjača ne preporučujem jer će da ti zuji kao kad voziš u rikverc. Balans štangle možeš lako da napraviš i prednju i zadnju.

SaLe:
Uh, ali taj menjac je po dimenzijama potpuno drugaciji od ficinog..  :fgh: On je nekako kockast, dok je ficin bas dugacak..Kad bi taj menjac od fiata stavio, kako bi onda resio nosac, onaj limeni, ne znam da li moze ficin da se stavi?!
I motor od fiata 127 ima desni smer, isti je kao jugov, samo sto pise Fiat na bloku i ima Weber karb..

nikola.m:
fikus ti je extra...jel ga spustas ili ostaje visina kolika je bila na standardnom...

SaLe:
Bice ovako kao na avataru, samo sto ce napred biti za 2-3 cm vise, da bi moglo da se skrece...:lol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page