Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
ZASTAVA 750 by SaLe
nebkv:
Lepo,jedva cekam da ga vidim negde po gradu :good:
SaLe:
Kupio malopre..
:love: :love: :love: :love:
Takodje sam pazario motor 903ccm, i kratak prenos 8/43.. :blush:
E,a ovo su slike nekoliko dana posle uskrsa...
SaLe:
^^ konacno opran.. :punk: Spusten pozadi,za sad secene opruge, cim odem ponovo u Kraljevo, idu peglicine opruge (sabijane) i tvrdo punjeni amortizeri od lade (dvosmerni) , cekam gibanj da stigne od kovaca, nabavljene felne Carmone 5j, kao dolnicarke, samo bez ispunjenog srca, i cekam cenjenog gosn miroslava ruzica da mi donese diskove od fiata 850 :).. BTW. marnuli mi cd player i zvucnike u dvoristu.. Nije nesto bilo, ali bolje nisam imao.. :fgh:
miroslav_ružić:
Sale...nemoj da preteruješ. Ako mu staviš pretvrde amortizere moraćeš da pojačaš viljuške koje su jako slabe,a i uši za koje se drže pored menjača poveži medjusobno. Fića se sa svojim jednosmernim amortizerima ljulja,a sa tim sto budes stavio će da skače i udara... I napred pojačaj kačenje amortizera i viljuške na un.blatobranu. A dedi kaži da sledeći put malo spusti te rubove na sastavu sa pragovima, mada se više i ne može videti fića na kom to nije tako zavareno,jer to ljudi samo "prišamare" i zavare,a ne znaju da na rubu ima "viška"
Machony:
Imam ja nešto delova od fiata 850 motor i menjač to bi bilo super da staviš u fiću jer je menjač ima sve brzine sinhronizovane.mada ima malu manu vrti se u suprotnu stranu od fićinog motora tako da ćeš dobiti 4brzine nazad 1 napred :whistling:
Al i to može da se reši okrene se u diferencijalu nešto i to je to.
Al sa tim menjačem dobijaš mnogo bolju i bržu mašinu.
A mislim da imam i opruge od njega i doboše ( ako nisam bacio) :thinking: jer sam imao Fiat 850 pre 6-7 god.Koji je završio na deponiji :(
Al ako ti nešto treba javi pa ću potražiti i javiti.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page