Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Mini 1300 '78. iz Niša

(1/3) > >>

CiraSPY:
Evo, konacno se nakanih da predstavim svog ljubimca na forumu. Ufff, odakle da pocnem... Pa, ovako: Mini je kupljen pre nesto vise od godinu i po dana od clana ovog kluba, Dragana Latesa iz Bele Palanke. Kada sam ga otkupio bio je rastavljen do poslednjeg srafa, sto je majstor Dusan iz Crvene Reke strpljivo oblikovao u auto. Moram da priznam da sam do ove godine bio prilicno neodgovoran i lenj sto se tice ozbiljnog odrzavanja automobila i pogotovo predstavljanja na forumu, ali je to sada stvar proslosti. :) Mada, ni to nije bez razloga jer sam ja po prirodi veoma temeljan i perfekcionista, pa su mi na nerv isle sve stvari koje u tom trenutku nisu mogle da budu onakve kakve sam ih ja zamislio, sto samo po sebi i nije neko opravdanje, ali moram da olaksam sebi dusu. :) Od ove godine ozbiljno se radi na autu, od odlaska limaru, preko majstora koji je generalno reparirao i ocistio hladnjak i elektricara, do odlaska mehanicaru na generalni remont, gde se Mini u ovom trenutku i nalazi. Jos uvek sam prilicno "zelen" ste se ovog hobija tice, tako da mozda necu biti u mogucnosti da odgovorim na sva "strucna" pitanja, ali se zaista trudim da usput naucim sto vise jer je to nesto cemu sam oduvek zeleo da se posvetim, koliko to vreme i novac dozvolja, naravno. :) Eto, to bi u najkracim crtama bila nekakva opsta slika. Ziveli!

Aman:
e sad stvarno dobrodosao  :mks:

CiraSPY:
27.3.2013. - hladnjak kompletno ociscen i zakrpljen

1.4.2013. - hladnjak montiran, stavljeno novo donje crevo hladnjaka, napravljen i ugradjen dihtung termostata od kartona, stavljene nove selne i zamenjene gumice nosaca motora (sve ovo uz veliku pomoc mog druga, poznatijeg kao "X" na forumu :))

6.4.2013. - kompletno uradjena elektrika i popravljen ablender

8.4.2013. - auto oteran kod mehanicara na generalni remont

10.4.2013. - stigli novi originalni Lucas-ovi kaisevi i odneti kod mehanicara na montiranje

Vladimir:
Svaka cast na trudu.
Perfekcionizam ide na zivce ali to kod minija je stvar imidza , zato guraj napred I bice to sve perfeto!!!  :)  :good:t

Ako trbeba nesto  :mks: je tu da pomogne

CiraSPY:
Poslednje fotografije Minija u voznom stanju pred generalni remont sa prvog skupa Facebook grupe Oldtimers u Nisu 6.4.2013.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page