Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma

Moja muka

<< < (2/4) > >>

BaneBRE:
brate ko za ku**c me ubi glava danas i zeludac ceo dan spavam.... jebeno vreme, hvala na cestitkama  :-*  ;D

Brutalac:
Nije da kritiziram nego bi samo primjetio...
Vidim da imas dosta dijelova koji nisu original pa bi samo htio napomenuti da smo frend i ja danas bili i zavrsili sa predajom i placanjem svih sranja za otvaranje ducana tako da sad cekamo da bude gotovo sa njihove strane i bacamo se u rijesavanje dolaska i prodaje dijelova...zao mi vas je gledat da kemijate sa zmigavcima od motokultivatora ali znam da je problem u nabavi dijelova sto je i bio jedan od razloga zasto smo se odlucili na nesto ovako...
Vjerujte da nije samo tak i da ima puno zajebancije i potrebno je puno truda da se pokrene nesto tako ali jos malo pa ce krenuti i nadam se da cemo vam moci biti od pomoci...Garaza Miniholic je vec u pogonu i slaze se na veliko...tek 3 dana ali ide...
Znam da bi sad svi htjeli vidjeti i znati cijene ali ne mogu vam jos nista tocno reci...okvirno...uzmes si donju cijenu ( inc vat ) u http://www.minispares.com/ i dodaj 10% odprilike...

BaneBRE:
onda ce valjda biti nesto i od mojih stopaljki :P

Brutalac:
E to nije vezano za nas ducan...ajde probat cu ti pomoc i poslat cu Filipu SMS da ti posalje stopaljke...ili da ti se barem javi...ali ces morat malo opet posjetiti nas forum... :-[

BaneBRE:
pa visim ja kod vas stalno ali niko nista o mojim stopaljkama  ;D ;D ;D ;D ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page