Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma

Moja muka

<< < (3/4) > >>

Ftaje:
otisli ste offtopic!!!!imate druge topice na sajtu za chat itd..... Nije lose ispao autic ;)jel su to sedista iz suzukija????ja sam u moj stavio iz swifta gti-a i do jaja mu cuce

AEROX_mini:
Sedista iz Alfe 145

AEROX_mini:
Poz dobri ljudi, evo da se javim da sam pre pola sata prodao auto.. :( Ode mini u prestonicu! Zao mi je sto se ovako zavrsili al jbg!! Steta, ali to je istina- surova.  Vecina vas ce sigurno imati priliku da ga vidi posto je decko iz beograda. Inace covek sa kojim je dosho je vozio dosta minija pre 15-ak godina..  I tako... ode

BaneBRE:
... i sta ces sad? uzimas drugog ili ces neki drugi auto da kupis??? za koliko je prodat??? imas pm

AEROX_mini:
Prodat za 700 e, jbg poceo je zesce da me zeza sa paljenjem i sa karburatorom, pojma nemam sa cim vec, i tako ode.. Uzeo ga je decko koji ce uloziti nesto u njega i koji ce ga sigurno dovesti u super stanje. E pricam danas sa covekom i kaze mi da je dao davno nekoliko motora ciganima, 10-ak glava, radilica i svacega josh...  :(  Zamislite koliko ljudi je imalo delove koje su pobacali neznajuci sta ce sa njima, a neko place za njima...  tuga

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page