Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Evo i ja da predstavim mog IMV minija

<< < (2/2)

Divac:
Pozdrav i dobrodošao. Želim ti puno srećnih trenutaka sa tvojim minićem. Polako, strpljivo ga sređuj i sačuvaj originalnost. Boja mu je originalna i jako retka, zadrži je obavezno.
LIči da je "LIMEFLOWER BLVC 20":

Ovaj iz Zagreba ti može poslužiti kao mustra, odličan je. Bilo šta da te interesuje samo reci, u redovnom smo kontaktu sa drugarima iz MKZ-a a aktivni su i na našem forumu.

flesh:
Hvala na informacijama.Svaki podatak mi je koristan posto sam, kako sam vec rekao, tek usao u svet Minija.Divac tebi posebno hvala na podacima i fotografijama koje su mi razbile dilemu, sta je kod mene dodavano a sta je orginal.Ipak mislim da je sve u orginalnom stanju cak je i enterijer isti kao na ovom Miniju iz Zagreba (samo sto je u dosta losijem stanju). Mislio sam da ga malo modernizujem dok ga budem sredjivao (video sam par minija ciji me je enterijer oborio s'nogu  :0_0: ) ali cu najverovatnije zadrzati orginalnost  :good: jer je to i cilj restauracije i konzervacije svakog spomenika kulture i umetnickog dela a to Mini i jeste,pre svega spomenik kulture jednog vremena, lako prepoznatljiv bez dileme.Koristio bi mi kontakt sa vlasnikom ovog Minija iz Zagreba ako je covek o.k.Jos bi zamolo ako neko ima sablon tepiha.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page