Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
evo slika nekih a uskoro jos kad nadjem delove!
nebkv:
Koliko se secam i ovaj je 75to kao i moj.Verovatno ima isto 8.4 diskove tako da napred 10ke i ne mogu
mr.Bean:
--- : Zikica65 November 30, 2012, 19:05:34 PM ---to su felge od opela kadeta 1200 76 god
--- ---
izgleda se ne varam.... :)
mr.Bean:
--- : nebkv November 30, 2012, 20:32:07 PM ---Koliko se secam i ovaj je 75to kao i moj.Verovatno ima isto 8.4 diskove tako da napred 10ke i ne mogu
--- ---
može,a i ne mora bit ....
pancevac2:
Za originalnost ayta ne brinem jer je vec sam po sebi originalan vozim ga samo pici sada sam mu sredio vodenu pumpu pa kada mo dodam prosirenja na robovima auspuh nov dobar zvuk i te felne ima samo da se dive kakav je to auto! Na zalost nema uvek vremena i novca da odmah nesto uradim ali dosta stvari covek moze i sam . hvala na komentarima drugari u nadi da ce mo se videti i naravno pozdrav za mog mentora Bogija koji je doktor za za minija!
gregor.tm:
drago mi je videti GTja.
svi imate ispravno mišljenje.
GT je več sam po sebi zanimljiv, odličan itd.
po drugoj strani isplati se GTja vratiti u originalnost. postao je redak auto. šteta ga je buđiti... to je danas više kolekcionarski auto.
u svakom slučaju GTju želim lepu budučnost i puno druženja sa ostalim ljubiteljima pravih minija.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page