Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma
Mini Project
X:
Stigao je novi Mini u Nis. Imamo velike planove sa njim i svi radovi ce biti dokumentovani ovde tekstom i slikama. :mks:
Nastavak sledi...
gajudin:
znaci tu je otisao mini od stevancine :punk:
samo napred :mks:
X:
Nije, u Nis je stigao ovaj zeleni Mini iz Prokuplja. :vozimo:
http://forum.miniclubserbia.rs/index.php/topic,3651.msg28857
X:
07.07.2012. Otisli smo da pogledamo sta je ostalo od ovog Minija i da se dogovorimo sa prethodnim vlasnikom. Sve je bilo kako je rekao i vrlo lako smo se dogovorili. Falili su neki delovi da bi auto doslepali do Nisa, nismo imali tockove a ni matice za njih, takodje nismo imali ni matice za amortizere. Ovo je ono sto je ostalo od auta:
Limarijski deluje zadovoljavajuce, najlosiji deo je onaj ugao ispred vozacevih vrata. Mehanicki ne valja, motor duva, kocnice prakticno nema, homokineticki su pri kraju po recima vlasnika, amortizeri ne valjaju, alternator ne puni itd... Sve u svemu, zacin C. :laughing:
Bice dosta posla ali to je i ocekivano. Nastavak price sutra. :ded:
X:
02.08.2012. Mesec dana nam je trebalo da nadjemo odgovarajuce gume R12 i matice tockova koje bi montirali za slepanje Minija. Standardne gume za Ficu 145/80/R12 ne mogu da stanu i morali smo da nadjemo 145/70 ili 135/80. Pozadi su deblji brezoni i odgovaraju matice od Opela ili Forda, to smo nabavili lako a za napred sam pozajmio od druga original Minijeve matice, po dve za svaki tocak.
Vratili smo dobose, montirali tockove, skinuli srafove od glave da bi ih stavili na prednje amortizere i povadili deo stvari koje smo trebali da ostavimo prethodnom vlasniku. Probali smo da li barem malo drze kocnice i rucna i krenuli uz pomoc Ford Eskorta i sajle za vucu prema Nisu.
Ja sam upravljao Minijem i stigli smo bez ikakvih problema. U voznji sam otkrio jos neke nedostatke, cini mi se da je letva volana za zamenu i trebalo bi da se poradi na el. instalaciji. Evo nekih slika kada smo stigli do garaze:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page