Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma
Slatka muka
Brutalac:
--- : BaneBRE August 24, 2008, 13:11:01 PM ---sve zavisi koliko srece imas... ako je bolcn dobar stavi se podloska da ga odalji od trube (podloska 1mm=vishi auto za 1cm) 56cm bi trebalo da bude visok (merish metrom od zemlje do ruba) a ako je losh bolcn, mora on da se menja, mada mozda da bude da je i rame sjebano (deo ramena u koji ulazi bolcn, ono postane ovalno ukoliko propadne plastika na bolcnu pa sam bolcn izoblichi rupu) a moze da bude i da je propala guma u koju udje truba (okrugli gumeni deo sa metalnim prstenom)... moze svasta da bude a moze i samo podloska :wink:
--- ---
Omjer za podizanje auta je...napred 1 naprema 3 a iza 1 naprema 6...sto znaci...podloska 1mm=visi auto za 3mm...
BaneBRE:
:thinking:
uvek kad sam stavljao podlosku od 1mm auto bude vishi za 1cm...
Brutalac:
Ako meni ne vjerujes tu je clanak iz Keping Your Mini Alive pa procitaj...fulao sam za iza ali to je to...tu pise za spustanje ali je isto i za podizanje...
BaneBRE:
... :blush:
Sinisa:
Ostalo jos:da se zakrpe 3 rupe na patosu odozdo,popravi altenator i povezu jos neke zice za svetla koje ne mogu da provalim gde su bile vezane(jer ga nisam ja rastavljao),sredi enterijer,promene paknovi i sredi jedan kocioni cilindar jer balavi,druge gume i centriranje trapa pa na drum(valjda nisam nesto zaboravio).
Za to sve treba finansijska potpora tako da za sad-stand by.Ali ljudi blizu sam momenta kad cu da se vozim.
Evo neka slicica.Haubu i masku sam samo prislonio za slikanje tako da ne izgledaju bas sjajno.Skidam ih jer mi je lakse da pridjem prednjem delu bez njih.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page