Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Slatka muka

(1/9) > >>

Sinisa:
Ovde sam ga nasao. Ne znam istoriju ovog minija ali kupio sam ga od momka iz Rakovice koji ga je drzao u garazi u Begaljici godinu dana, i od zapocete restauracije stigao je jedino da ga rasklopi. Motor nisam palio nego sam mu verovao na rec da je ispravan. U saobracajnoj pise 72 godiste i 1000 ccm. Kod mene je vec par meseci. Placen 300 eura.

[priloženu datoteku obrisao administrator]

Sinisa:
I ja takodje nisam imao puno vremena a i limar me je zavlacio, "kao prijateljski", nekoliko meseci tako da sam stigao tek do ovde. Bez obzira sto je daleko do voznog stanja, nadam se da cu uspeti da se pojavim na skupu.

[priloženu datoteku obrisao administrator]

BaneBRE:
lepo napredujes nema sta. ako zaskripi negde javljaj obavezno da pomazemo

elem da... pre nego sto limar zavrsi svoj deo posla OBAVEZNO MU RECI DA OSTAVI LINIJU IZMEDJU FARA I MIGAVCA koju je zagitovao!!! tu ce da ti popuca git posle par meseci jer tu "radi". svaki limar uzme i zatvori tu liniju  :mdaa: :thinking: :wacko:

mean:
Bice dobar,samo mi se ne dopada siber :thinking:

Sinisa:
Ni meni se ne dopada siber ali sta cu,takav je bio.Ojacavao sam konstrukciju krova iz nutra da se ne bi uvijao,tako da se nadam da necu imati problema.Danas sam ga upalio posle osam meseci.Ljudi ovi automobili su cudo.Upalio je "na pola kljuca",kao da je malopre ugasen,radi kao sat.Srecan sam ko kuce ceo dan.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page