menjač je od minije. nije od nekog austin 1300.
po kučištu se radi o MK3 seriji.
koliko sinhrona ima? trebala bi imati sva četri.
koji diff?
dali znaš koji ima leygear? dali možeš nači oznaku 22G927?
Hvala na odgovorima.Nisam nešto taražio više brojeve kada sam ovaj ugledao slikao sam ga pa poslao, videću baš da li ima još gde. Ovaj leygear neznam tačno šta ti je ali po prevodu vezano za neko kućište menjača?Za sinhrone takođe neznam ako se to već nevidi po izgledu zupčanika.Znam da može iz druge u prvu u toku vožnje.Ja ovaj menjač sam veoma malo vozio, nisam ga vratio zbog kinetika, ali mislim da je ok.Poluga veoma lepo funcioniše nema nekih luftova.Inače ovaj je menjač bio na motoru od 1000-rke koji je sada na autu ali sa kinetičkim poluosovinama sada.Hteo sam da ga vratim jer mi se više sviđao na izgled ali me zezao nosač kućišta poluge pa sam odustao, i stavio onaj od 850-tke sa kineticima.
Ako vama ima neku vrednost zbog uklapanja sa određenim tipom motora onda da ga ne dajem bilo kome u đuture varijanti sa sve delovi.Generalno meni se on više sviđa od kinetičkih jer izgleda malo luksuznije i moćnije.Gumeni krstovi su sigurno imali nameru da stvore uticaj mekšeg prenosa sa kvačila u brzinu,tj. mekše vožnje?