Pa mini drugari neznam zasto svake godine pre polaska na neko druzenje nas mini poce da zeza. Kao sto sam vec napisao mini smo registrovali, trebala je jednonedeljna probna voznja ali nista nije bilo od toga jer imali smo puno posla. Tako da resili smo sinoc da se malo provozamo i bila je prava katastrofa. Prvo mini je poceo malcice da podsecnuje pa pomislili kao ajde jos je hladan motor, izasli na autoput i mini ne ide od 2000 do 4000 obrtaja. Iznad toga auto bruji ali i to nije bilo sjajno. Resili smo da okrenemo auto nazad i pravo u garazu. Jovica otisao kuci a ja ostao da kasno u garazu. Promenio platinu, kondenzator, druge svecice, kompletno proverio karburator, nastelovao paljenje, montirao drugi palac, ponovo proverio ventile i rekoh sada je ok. Nisam palio auto da ne bi probudio decu a i komsiluk. Danas je Jovica uzeo mini da nosi kod majstora da montira drugi auspuh da bi bio tih mini jer je ipak velika kilometraza i javlja se da opet prijavi neispravnost u radu motora. Da budem iskren ja sam digao ruke jer vise nisam znao sta mu je i onda je Joca primetio da na razvodnu kapu kabal koji dolazi sa bobine kompletno oksidirao. Promenio drugu kapu i mogu reci da sada mini ide super. Malo smo provozali mini, spremili neke sitnice za svaki slucaj, kompletirali neki alat i sutra ide na put. Nadam se da bice sve u redu sa svima vama.