Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
BiBi
mr.Bean:
:bravo: svaka čaSt!!!!!!
Divac:
Bravo za minija.
Najlepša mini boja. Čuvaj ga i uživaj.
Nadam se da ga vidimo na Minijadi :pivo:
Tovar:
Nakon radova na zadnjoj šasiji, mostu, bilo je par dana vožnje i uživanja. Pa su krenuli problemi, razvodnik paljenja je umrao, pa skoro.
Luft na osovinici. Stavljen drugi razvodnik, ukupno 5 promijenjenih platina, 2 kondezatora, razvodna ruka... Sati i sati turpijanja, drk... namištanja paljenja, kemije. Da bi na kraju auto ipak umrao.
I tada je uletio el. razvodnik i otada nema problema. Jedna mala stvar, a koliko problema. Hvala svima na pomoći i savjetima, Tomeku i Šošu na dijelovima.
Mini je nas troje, mene, Gđu Ženu i Malu Beštiju (kćer) služio dobro. Ali od pojačanja obitelji, još jedne cure, tražilo se riješnje kako izvesti prijevoz kolica, hranilica, košara, meda i drugih životinja i inih stvari.
Iz Splita (hvala majmum) su stigli nosači, prikrojeni za minija
A ekipa mi je pomogla kupiti kutiju, rabljenu
Tovar:
I to bi bilo to u kratko. Puno vožnje i raqdosti, do prije mjesec dana. A onda sam ga razbio. Ali to je već nova priča, sada je u postupku riješavanja i vraćanja na cestu.
Nije strašno, ali je bilo bolno... I nadam se da će ubrzo na cestu.
lepibajloni:
mini ti je extra i dobro dosao u klub kako sam skapirao ti si iz Sibenika ako jesi kazi mi da li znas mozda ANTE COPICA on bi trebalo da pazari mog minija pa ce mu trebati pomoc oko minija pozdrav.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page