Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

BiBi

(1/3) > >>

Tovar:
Evo riješen je problem interneta, pokvarenog laptopa i slično Pa evo i mene i mog Minija. Mini Cooper, 93 god. BRG s bilim krovom. Standardan i tvornički, mala iznimka je da ima karburatoe, imao je požar na inekciji.
Sve ostalo tvornički. Kupljen je bez puno gledanja, bez znanja o bilo čemu. Jako me dobro služi, zajedno smo 22 mjeseca, gotovo 30 000 km...

Ovako je sve počelo. Mini u rešetkama, nije vožen od ožujka. Šporak od kiše i drveća  :cry:

Nakon birokracije put pod noge

Maleni ide, trudi se...

Napokon u Šibeniku. U BiBi je Neno - čovik je iša sa mnom po mini i pravija mi zaklon do kuće. Hvala  :beer:

Tovar:
Sutradan nakon riješavanja papira i kupanja izgledano je već puno pristojnije  :hid_crazy:  :punk:

motorni prostor

Tovar:
Nakon nekih mjesec dana vožnje, kupljena je i obuća. Kupljene u Sloveniji a cijena je 52€ komadić.

Odmah smo otišli do barbe vulkanizera.

Felge su zdrave.

Tovar:
Jesen 2009. prvi servis, + kugle, krajnici, nosači mosta koji su bili davno pojedeni i gotovi...

BiBi je malo očerupan...

ali je barem u dobrom društvu

i za kraj liva strana

desna strana

A na proljeće su nastavili radovi, repariran karburatoe, štelano paljenje (poslije se pokazalo samo prvo u nizu štelanja...)

Tovar:
Prošlo je godinu dana od zadnjih radova, uz povremeno štelanje paljenja, nije bilo problema. Žena je naučila voziti, pravili su se kilometri i maštalo o odlasku na susret. Onda je došlo nešto novaca, pa su opet krenuli radovi.
Ideja je bila reparirati ramena, jer je došao kit za repariranje, a onda kad je već most doli trebalo bi ga prepiturati, pa su i kočnice doli.
Tako da je napravljena akcija - reparirati ramena, presložiti kočnice, sve zaštititi, opiturati, staviti odgovarajuću pumpu goriva...

dijelovi na hrpi, još fale jointi za lastik iza

čovjek znan kao i nogalo

Ovako je Mini izgledao nedugo nakon dolaska kod Dr

onda je most počeo ići van

na prvi pogled jako dobro, nema hrđe ni iskrivljenja

pa je sve skupa došlo u garagu

počelo je čišćenje i bilo je jako zabavno, prvi put sam ribao četkom dijelove a ne pod kući...

Uglavnom raqdilo se u noćnoj smjeni, i bio sam jako zadovoljan na kraju. Sve je očišćeno, prepiturano, nanovo presloženo i Mini se zaista preporodio.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page