Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma
Stigo' Mini! :D
igor253:
--- : bogi March 09, 2011, 21:32:35 PM ---super to je mini iz dolova,odlicno jos jedan u pancevu reko bi streliste ,sad moj mini ima komsiju :good:puno uspeha u sredjivanju ,ako nesto zatreba tu smo.pozz.
--- ---
eeeeeee :)
Jeste auto je iz Dolova doslepan. Ja jesam na Strelistu, da nije tvoj onaj zuti mini mozda sto stoji ispred moje zgrade? :laughing:
igor253:
--- : Vladimir March 09, 2011, 23:38:58 PM ---daj nam jos informacija...
godina proizvodnje?
u voznom stanju?
gde je kupljen?
cena ?
slike unutrasnjosti...
--- ---
Godiste: 1977
Vozno stanje: Motor pali malo stuca, verovatno ne dobija dovoljno goriva, negde je zapuseno. Za to cu vam se obratiti malo kasnije danas :) Kocnice ne rade, kaze bivsi vlasnik da treba glavni kocioni cilindar da se promeni, tako da cu videti. I naravno ima tu jos mnogo sitnica, ali to je ono najkriticnije sad :)
Kupljen je u Dolovu, tu kod Panceva.
Cena: 500e :D
I ispravka samo, nedavno sam saznao da je motor 1.3 a ne 1.0, sto je jos bolje naravno :D
Vladimir:
svaka cast,samo napred
Darjan1275:
bi li mijenjao ovu inno tablu za original minijevu s tri sata ili bi je prodao?
igor253:
--- : Darjan1275 March 10, 2011, 14:30:33 PM ---bi li mijenjao ovu inno tablu za original minijevu s tri sata ili bi je prodao?
--- ---
Pa sta ja znam u kakvom je stanju ta original tabla, imas li sliku? Mada i meni se svidja ova moja, ne znam aj stavi sliku pa i da razmislim. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page