Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Stigo' Mini! :D

<< < (3/4) > >>

Darjan1275:
standardna minijeva elipsa s tri sata....
ako se odlučiš na prodaju, javi! :good:

bogi:
jeste motor je 1.3 ja sam dao vodenu pumpu i plovak karburatora prelivalo je gorivo ,pa pogledaj da nema dovoljan nivo goriva ,minic nije los kao sto kazes limarija ,kocnice ali mislim da ce ti najveci problem biti krov ,to da namazu zastitom krov stvarno mi nije jasno i kolko se secam mislim da Aca nije vlasnik ,valda nece biti problem naci vlasnika u svako slucaju zelim ti puno uspeha u sredjivanju .P.S sinoc me je pola strelista zvalo da mi ponudi upaljac ,kako bi snjim upalio minija ,posle sam tek ukapirao da si ti to palio tvog :lol:

igor253:
hahahahaha  :laughing:
dobro necu vise da ga palim, dok ga lepo ne sredim. Nije gorivo problem sipao sam 3 litra, proverio sam i pumpu za gorivo sve izgleda ok. Verovatno je do struje, sad cu da mu promenim svecice i kondezator pa cu da vidim kako napreduje. Aca nije vlasnik, ali sredio sam vec papire. Vlasnik je bio u Plandistu negde tamo kod Alibunara...

igor253:
A i ima jos nesto novo...

Verovali ili ne pukao mi je METALNI kljuc kada sam pokusao da upalim  :blink:, i sada je ostalo pola kljuca u bravi. Da li se nekom ovo vec desilo ili samo meni? Ima li neko neki specijalan nacin da podeli sa mnom, kako da izvadim kljuc? I da li neko zna gde se nalazi zica koja zakljucava volan kada ga okrecem bez kljuca? Uspeo sam da upalim auto ali ne mogu volan da okrecem...
 Hvala unapred!

Vladimir:

--- ---Verovali ili ne pukao mi je METALNI kljuc kada sam pokusao da upalim
--- ---
jesi ti kupio taj auto ili krao :laughing: ili te je ponela situacija sa mini adrenalinom da se malo  :vozimo:???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page