Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Mini Morris Cooper MK1
Divac:
Fenomenalno, kako to izgleda jednostavno, čovek poželeo da ga ima, obratio se najvećem poznavaocu minija i on je tu.
Čestitke obojici.
Aman:
dovezao si ga iz engleske? koliko je trajao put? putarine? kako ide cooper?
gregor.tm:
evo više detalja vezano za Coopera. radi se od MK1 modelu, motor 998. to znači nije S ali svakako veoma zanimljiv i fenomenalan motor. kad počneš da voziš nikako da staneš. žao mi je što na srpskom nemogu da opišem elastičnost 998 cooper motora.
inače motor je u izvrstnom stanju. nepušta ulje, ne dime, nema čudnih zvukova, sve standard. na žalost nema neke istorije o radovima na njemu ali mislim, da je u potpuno originalnom stanju.
kako smo došli da pogledamo auto oko 21 noču, nakon nekoliko smrzavajučih sati.... ja sam se več iz daleka odlučio, da ču ga kupiti. bila je noč ali mini je izgledao jako zdravo. na koresiriji su bili menjani samo pragovi a pod je potpuno originalan!!! na njemu je još uvek tvornička zaštita i neznam koliko dodatnih premaza tokom njegovog života.
samo pogledajte to čudo (koje je skoro nemoguče nači u danšnje vreme u engleskoj gde ima najviše truleži)
i još druga strana poda:
oduševljen sam rekao KUPLJENO!
u 21:30 pala je prva testna vožnja.... meni bilo dosta nakon 5 min a vlastnik nikako da stane ni posle 15 min. uvek je govorio samo još malo, samo malo.... a ja se srmznuo na ledenim cooper sedištima. moja žena pozadi je skoro zaspala. ipak smo celi dan putovali, probilajli se kroz 101 problem... i jedva čekao spavanje....
Divac:
Hoćemo gold brokat da vidimo da mu se divimo.
Daj, daj, još...
gregor.tm:
naravno, gold brokata je jedan od najlepših detalja!
evo fotke:
pa još jedne ;-)
ajme, prekrasnog interiera :srce:
ima još lepih detalja:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page