Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Mini Morris Cooper MK1
r_dalibor:
Kakav doživljaj! Hvala na divnoj reportaži. Da si nas zvao, svi bi pošli sa vama!
Čudo je taj mali auto, pa još kad je u crvenoj boji! :pivo:
gregor.tm:
kad smo coopera otpratili na sigurno, došao je red na uživanciju.
šta mislite sa kim smo se sreli????
naravno Đefom i Sofijom
gregor.tm:
heheheh, kod nas su bili praznici, pa sam tek sada došao kući.
ok, ajmo nekoliko fotki pre spavanja:
nakon iscrpljuče akcije vezane kupovinu, transport itd.... malo smo se opustili. naravno naši planovi su se propali več na aerodromu kad smo stigli. zašto?
1. imali smo rezervisan rent a car na moje ime. skoro smo več dobili ključeve.... i..... dam im master card kreditnu karticu. na žalost uzeo sam staru kreditnu karticu i nisam mogao platiti auto. uzeo od žene karticu, njenu nisu primali. ponudim im gotovinu ali nažalost gotovinu neprimaju!!!!! :blink: :blink: :blink:
razočarani otišli kod preostalih 6 rentacar firmi..... i sve zahtevaju kreditnu karticu. na zadnjoj uspemo da se dogovorimo za normalnu karticu ali nikako da sa nje skinu 200+ eura (pošto imam limit).....
užasnuti odemo do taksi stanice..... i oni ne primaju "keš"..... to znači nemožeš iz aerodroma bez kreditne kartice!!!!!
tako smo otišli na voz. sve super dok nismo saznali cenu. od aerodroma do pola puta prema centru gde je bio mini cena karte za dve osobe bila je 48funti!!!!
naravno vlastnik minija ni usnu nije hteo doči po nas na aerodrom. puko mi film, seli na autobus, pa onda taksi (platili preko 60 futni) i došli do kuče vlastnika (nakon četri sata pokušaja da se izvučemo iz aerodroma).
vlastnik minija več je izklopio telefon..... pokucam mu na vrata.... naravno vlastnik u šoku, da mu je došao neko kupiti auto skoro u deset sati noču a napolju sigurno -10
napravimo testnu vožnju, ja se smrznuo u miniju..... i kažem mu kupljeno.
počnem da se smejem i kažem vlastniku.... nikada još nisam kupio auto noču. a vlastnik počne još jače da se smeje i kaže pa nisam ni ja nikada noču prodao auto.....
ali prestali smo da se smejemo kad nas je pitao gde čemo da spavamo. naša ideja je bila uzmemo rent a car i na putu nađemo jeftin smeštaj..... vlastnik nam neče da da minija, dok ne sredimo papire.... ajme..... šta sad?
sin prodavača nađe preko interneta smeštaj u blizini. sve ok, ali cena je 180 funti na osobo... naravno za jednu noč. jok, brate odpada. moja žena kaže spavačemo u autu...... prodavač užasnut.... i nakon pola sata traženja po internetu njegov sin nalazi jeftinu sobu. samo 80funti navodno blizu. to blizu je bilo više od pola sata autom. fala bogu, prodavač nas odveo.
soba je bila ok, tipično engleska.... ali poslužila je za klopu (koju smo kupili kod turaka u zadnjem fast fudu pre nočnog zatvaranja) i naravno spavanje. spavao baš nisam, jer me noču kopkalo sve što nisam uspeo pogledati na miniju ili zaboravio proveriti.... ipak kupuješ coopera i bitni su detalji.
evo i nekoliko glupih detalja iz sobe:
šta bi to moglo biti? nalazi se u ormaru.... i sa taim peglaš pantalone, košulju.... itd
zanimljiv mi je prekidač koji se nalazi na ormariču. neobično za mene a verujem i za vas.
koji tuš. slavina za kadu i posebno za tuširanje. neviđeno.......
gregor.tm:
--- : Austin Cooper S February 06, 2011, 09:48:54 AM ---Kakav doživljaj! Hvala na divnoj reportaži. Da si nas zvao, svi bi pošli sa vama!
Čudo je taj mali auto, pa još kad je u crvenoj boji! :pivo:
--- ---
bilo bi mi drago da bi imali jedan takav zajednički izlet.
crvena boja- tartan red je predivna.... osim beli krov nije po mom ukusu. stoji samo na works minijima,..... a na klasiki..... naravno orig. crni ;-)
gregor.tm:
--- : aca grunf February 05, 2011, 23:57:54 PM ---ovo je fantasticno grego :mks:
gledam i ostajem bez teksta,samo....
samo mi ovde nesto fali :0_0:
znam,setio sam se,pa za italian job fale jos dva coopera,pa gde su :vozimo:
--- ---
hehehe, drži palčeve..... meni je želja da još kojeg dovezem..... ali ako treba biti plavi... .neka bude smokey grey ili surf blue zapravo sky blue ;-)
umesto belog..... može biti npr. fiesta yellow.......... ajme..... pa da odlepim do kraja......
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page