Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Mini Morris Cooper MK1

<< < (3/8) > >>

gregor.tm:

--- : Aman  February 05, 2011, 13:23:10 PM ---dovezao si ga iz engleske? koliko je trajao put? putarine? kako ide cooper?

--- ---

mini je predragocen za zimsku vožnju iz engleske do slovenije. za vreme kad sam išao po njega bilo je nakon zatvaranja aerodroma zbog snega itd.... to znači našao sam mu siguran prevoz. nepitajte koliko sam telefona i čekanja za taj skoro da i prokleti kamion bacio.... ali vredelo je.

za vreme čakanja na dolazak kamiona cooper nam je poslužio kao odlično skrovište od zime i mogučnost da u njemu jedemo, drobimo itd..... najgore je kad mi je prosula salata od kupusa u slatko kiselom engleskom sosu po miniju  :thinking:

noču oko 22h (naravno sledeči dan) natovorili smo coopera:

polako ali sigurno prema vrhu:

i konačno na sigurnom!!! i spreman za dugi put :pivo:

i tako smo minija spakirali na sigurno.
bilo je ledeno tako da smo na razrpodaji trebali kupiti najtoplije kape.... nismo ih skidali ni u metrou, mada smo tu noč uzeli taksi da nas odveze do jedinog slobodnog jeftinog prenočišta u londonu (hvala našoj Sofiji za pomoč). cena taksija.... sitnica. samo 80€  :p2:

uskoro stiže nastavak pričice ;-)

Divac:
Hvala Gregore i lepo od tebe što si temu pokrenuo za vikend, pa možemo na miru uživati. Hvala :mks:

Vladimir:
sta reci? :blink:
...
pa stvarno gregore nema smisla  :bravo: ..........................................
i stvarno sta tebi sve pada na pamet...........????????????????????
i kako si mogao........
--- ---salata od kupusa u slatko kiselom engleskom sosu po miniju
--- ---
u jednom cooperu?

ma nemam reci!!!!!!!!!!!!!

aca grunf:
ovo je fantasticno grego  :mks:
gledam i ostajem bez teksta,samo....
samo mi ovde nesto fali  :0_0:
znam,setio sam se,pa za italian job fale jos dva coopera,pa gde su  :vozimo:

gregor.tm:
drago mi je da se vam projekat sviđa.
ja sam u njemu neizmerno uživao, zapravo još uvek uživam. več je skoro mesec dana od kad svakodnevno radim na tom cooperu. slike dolaze uskoro ;-)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page