Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Ljuboica
Brutalac:
U voznji sam osjetio ko da su mi gumice stabilizatora otisle...kad pustim gas lupi i kad dam gas lupi...jos mi cudno kako su otisle na dva stabilizatora ali reko ne moze se nista strasno desiti, preko vikenda ih zamjenim i to je to...i eto ti sranja...
Ma sve pet...slozen Ljubo ali ga jos treba prestelati i moze natrag na cestu pa na registraciju :wink:
gregor.tm:
ma znam da nema straha za Ljubu čim za njega brine Brutalac..... ali žao mi ga je da je pukao na difu. ali kako ima i Ljuba pravo glasanja..... tako se uspeo izboriti za novi diff. bravo za njega i za tebe!
:punk:
Brutalac:
:good: :blush:
MilanKV:
--- : Brutalac February 04, 2010, 21:28:00 PM ---U voznji sam osjetio ko da su mi gumice stabilizatora otisle...kad pustim gas lupi i kad dam gas lupi...jos mi cudno kako su otisle na dva stabilizatora ali reko ne moze se nista strasno desiti, preko vikenda ih zamjenim i to je to...i eto ti sranja...
Ma sve pet...slozen Ljubo ali ga jos treba prestelati i moze natrag na cestu pa na registraciju :wink:
--- ---
To isto se i meni desava a i na diff-u mi se cuje pevanje kao da su lezajevi! Ovih dana se i ja resavam da rasturim minija. Brute imas li jos koju sliku rasturenog menjaca?
aca grunf:
ako ces samo diferencijal da skidas,onda netreba da razdvajas motor i menjac,nego sve na kanalu,i samo dif dole
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page