Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Ljuboica
Brutalac:
"Pale" su nove gume...Nije da sam imao viska love ili da sam kupovao gume iz sminke nego je bilo stvarno vec kriticno...
Prije godinu i pol sam imao laganu nezgodu na snjegu... :(
Ali sa unutarnje strane je bili kriticnije...felga je bila spigana i jednostavno je sa vremenom guma pocela pustati dok se konacno nije raspala... >:(
E to je bila jedinstvena prilika da konacno dam felgu na slaganje i da kupim nove gume...za pocetak samo 2 :o
Dakle felga je varena, tokarena, ravnana iznutra, polirana i spricana u bezbojni...sami prosudite kak je ispalo :evil:
Jel neko vidi di je bila udarena :jak: :agressive:
E onda je na slozenu fegu sjela i...
Sve skupa izgleda ovak :o
E sad se sigurno pitate zasto sam NOVE gume stavio otraga...a to je nastavak price...
Radovi slijede u garazi i mjenjaju se krajnici ( zbog cega su gume otraga :P ), dihtung glave, usisna grna, slaze se frgic, gas sajla i jos dosta sitnica o kojima cete biti obavijesteni pisano i slikano :D
Brutalac:
Ljubo je neko vrijeme proveo u garazi...pao je mali UPDATE :oops:
A ovo je novi krajnik...malo produzeni...tj. sa vise navoja za negativni ovjes ;)
Mjenjale su se i kugle...
A nakon duuuuuugo cekanja i skupljanja dijelova preko e baya uglavnom ;) doslo je i vrijeme da slozim auspuh, granu, dihtung glave, klackalice, usisnu granu, frgic...
Na ispusnu granu sam stavio azbestnu traku...kolko zbog topline koju ispusta i smeta K&Ncu tolko i zato da ga utisam malo...
A onda sam stavil i NOVU usisnu granu i sve to stegnul sa NOVIM mesinganim maticama... :)
A onda sam metnul i HIFa gore...
Na spulju sam dodal i jedan protocni lonac...Maaaaalo da ga stisam ne :oops:
A i spojeve sam zadihtal sa auspuh pastom pa nebu ni tam prdil...
A sklopljeno izgleda ovak nekak...
Slijedeci update su nova prosirenja...za to sam ga moral malo odrezati...slike slijede... :oops:
Brutalac:
Kao sto neki vec znaju u pitanju su nova prosirenja, druge dve nove gume i neke sitnice po blatobranu :P
Ovo su fotke nakon zadnjeg nocenja na povratku iz Danske...dopala mi se lokacija pa sam bacil fotosešn :oops:
U Danskoj na mitingu sam si kupil i nove christal clear zadnje lampe :yah:
Malo sam se ispocetka dvoumio jer nisam bio siguran kak ce stajat na autu ali sam sad POTPUNO PREZADOVOLJAN :D
Stvar je u tome sto su potpuno drugacije od standardnih Minjevih lampi...okrugle su a ne kockaste i nemaju macije oci u sebi...
BTW tu mozete skuziti kolko smo svi bili nakrcani...auto mi je NA PODU
:shock: al mi JEEEBEEEENOOO ZGLEDA *BB*
Brutalac:
Evo jedan mali filmic sa puta u Dansku...
Ovak se treba pretjecat kad vidite Fiat Bravo :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=WY9QFAMB97c
Brutalac:
A ovo su SPECIFIKACIJE
Ovako...to je u originalu inace Austin Mini 1000 1975...
Karoserija je kao sto ste i vidli polimarena i polakirana (piaggio perla ljubicasta)...
MOTOR
-Metro 1275cc
-ispuh LCB medium zamotana izo trakom zbog topline i zvuka
-Mini Sport aluminijska usisna grana
-fergazer HIF44 sa K&N filterom i nabrijanom iglom
-elektronsko paljenje (razvodnik)
-silikonski kablovi
-NGK svjecice
-FACET silver top pumpa goriva + regulator pritiska goriva
Za sad je to to ali mi je u planu stavit nabrijanu glavu i bregastu
OVJES
-Hi Lo na svim kotacima
-prednje negativne donje ruke -1.5
-Heavy duty tie bars (to je obavezno sa 13icama)
-duzi krajnici zbog negativnog ovjesa
-zadnje stelajuca ramena narihtana na -0.5
-G MAX plinski amortizeri ali mislim prec na stelajuce GAZove
KOCNICE
-napred cetveroklipne celjusti sa Metroa
-samoventilirajuci diskovi
-EBC disk plocice
-pleteni lajtunzi na sva 4 kotaca
-iza siroki dobosi
-EBC pakne
Razmisljam mu ubaciti i servo kocnice ali za sad je ok pa nek ostane ovak... :lol:
KOTACI
-felge ATIWE 901 13x7
-gume Yokohama A539 175/50-13
Ne znam kaj bi vas jos moglo zanimati...ako sam nesto propustio pitajte
BTW hvala vam na pohvalama :oops:
Najbitnije od svega je da sam auto slozio sam uz pomoc mojih frendova...osim limarije i lakiranja naravno...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page