Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Ljuboica

(1/13) > >>

Brutalac:
Evo da vam docaram kak izgleda to moje malo cudo sa kojim se vozikam od 2002.
Na zalost, ne mogu vam pokazati kak je auto izgledao kad sam ga kupio jer su fotke jos u negativima...toliko o ljenosti :D

Ovo je odprilike prije 4 god...

Iznutra...

A onda je nakon ucestalog koristenja i voznje po smrdljivom snjegu i soli doslo vrijeme da ga slozim malo jer mi se prednji kraj doslovno raspao...
To sam sve radio ispred kuce :D

Ovo su neki novi i pocincani djelovi prednjeg ovjesa...

A iskoristio sam priliku pa sam mu malo pojacao kocnice...

Kad sam sve to sklepao ispalo je ovako nesto...

Ipak...to je bilo samo neko privremeno rijesenje jer je auto i dalje zahtjevao PUUUUNOOOO toga :(
Igrom slucaja i kombinacijama je krenuo projekt :evil:

Brutalac:
Dakle evo projekta!
Nakon ovih gore fotki zakljucili ste svi da je auto bio spreman za limariju i lakiranje...

Zato sam ga odfuro kod limara i lakirera sto  je izgledalo ovak!

Prvo smo ga ocerupali i ispilili...

Onda je krenula zamjena djelova...

A onda smo zastali jer smo skuzili da je štok toliko trul da ga treba zamjeniti...

Pa smo ga zamjenili :D
Nije bio novi nego sam ga ja odštemao sa jednog starijeg Minija iza u dvoristu :haha:

A onda je pala i priprema i filer...

A ovo su fotke auta u bijeloj bazi spreman za spricanje perla ljubicaste boje :yah:

Brutalac:
Auto (u nastavku Ljubo :D ) je stigao u garazu i pocelo je slaganje...

Nek pocetak bude motor...u biti ovo su fotke nakon drugog slaganja motora al nema veze...

Onda smo motor stavili na most sa novim kocnicama,granom i tak dalje...

A onda smo ga stavili u auto...
Tu u pozadini mozete vidit frisko polakirani auto i ispolirane fege sa novim gumama...

To ovak izgleda sklopljeno!

Ovo je TOTALNO izmjenjena unutrasnjost...jedino pedale nismo zamjenili...sve ostali je drugacije nego prije...prosudite sami...

Ok a evo i ostatka Ljube nakon tog famoznog slaganja...

Neke fotke sa moba lose reze...

I jos nesto fotkica...

I to bi bilo to ZA SADA :evil:

Naravno da je u medjuvremenu bilo jos preinaka kao negativni ovjes,K&Nac,druga igla u frguli,novi spuh bla bla

Brutalac:
Ovaj post bi htio iskoristiti da se zahvalim mojoj djevojci koja ne da ima strpljenja sa mojim drkanjem po Minicima nego smo isli na miting u Poljsku a ona mi kupi...

I kaj vi velite na to??? :shock:

Brutalac:
OK evo i filmek sniman sa foticem tak da nije nes ali se cuje maksa i zvuk bez auspuha...samo grana :evil:

To se nekaj pravimo pametni oko stelanja palenja po sluhu... :o
Ipak je to bilo prvo palenje :D

http://www.youtube.com/watch?v=y7g0OAnl9XU

Evo jos jedan filmic :evil:

http://www.youtube.com/watch?v=YFYzYwVlx-k

Sad kad sam to pogledao nakon godinu dana ne znam kaj bi rekao...sve mi zao auta...ali onda je bilo JEEEEBEEENOOOO :haha:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page