postovani gregore tm
za sve ove godine druzenja sa vama bila nam je cast i zadovoljstvo da se druzimo i da vas ugostimo
vrlo nam je drago sto smo uspeli da ispunimo vasa ocekivanja
potrudicemo se da i sledece godine napravimo jos bolji skup
ujedno se zahvaljujem svim klubovima koji su nam izrazili postovanje sa svojim prisustvom
dragim nasim sponzorima na podrsci (ovo sada izgleda kao na teniskom turniru!!!)
svim clanovima kluba i foruma koji su nas posetili na andrevlju i centru Novog sad
almi i meanu na besprekornoj i detaljnoj organizaciji i mnogo tome sto su pridoneli da ova minijada izgleda onako kako izgleda
marku 90 i mr beanu na pomoci u tegljenju i postavljanju opreme na andrevlju (uprkos nevremenu koji je bio u petak)
brance-u na odlicnoj rakiji koja je odusevila sve strance a mene je izula iz cipela
gajudinu koji je dao jedan ili vise kamenja iz bubrega za kompletan skup i sa infuziom u ruci dosao u Novi sad
sinisi na odradjenoj kompletnoj grafickoj pripremi sa inovacijama i novim idejama
minovoj
mami na odlicnoj torti (nemam vise smajlija da dodam)
daliboru i goranu na savetima i podrsci
divcu na odlicnim fotografijama i onoj piti ili sta vec sto si delio na andrevlju
amanu na cekanju
ako sam nekoga zaboravio ,nadam se da mi nece zameriti
i da ..............
fakultetu koji mi je zakazao ispit na dan skupa (sva sreca pa sam polozio ispit)
U ime Mini Kluba Srbije
Hvala Vam na ucescu
Predsednik kluba