: [1]

: Pitanje za znalce....  ( 6136 )

0 and 1 Guest are viewing this topic.

mr.Bean

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
  • : 770
Pitanje za znalce....
« : October 03, 2010, 15:13:54 PM »

:helpme:

Da li ovo čudo od plastike treba da ima ovu rupu sa donje strane...

Aman

• Aktivan
  • : 1.474
Odg: Pitanje za znalce....
« #1 : October 03, 2010, 18:45:37 PM »

i moja plastika ima isto, verovatno je fabricki... mada ne vidim zasto je to bitno :P
"Auto bez zvuka je kao devojka bez glasa."
"Ne veruj svemu sto mislis."

aca grunf

« #2 : October 03, 2010, 20:12:04 PM »

tu je ulaz za plastiku kad se uduvava u kalup,i obicno vrsak koji je zaostao pukne posle ,,nekoliko,,godina

Marko90

« #3 : October 03, 2010, 22:04:51 PM »

ima i moj tu rupu, ja mislim da ona sluzi ako voda dospe u te prostore da tu izadje. Tako mi najlogicnije

mr.Bean

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
« #4 : October 03, 2010, 22:06:34 PM »

i moja plastika ima isto, verovatno je fabricki... mada ne vidim zasto je to bitno :P

interesuje me da li ta rupa treba da bude prolazna ili ne...ako je već pukla kao što kaže Aca da je onda krpim kod plastičara?

...bitno mi je da ne ulazi prašina i blato u ventilaciju.
« : October 03, 2010, 22:08:05 PM mr.Bean »

mr.Bean

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
« #5 : October 03, 2010, 22:09:39 PM »

ima i moj tu rupu, ja mislim da ona sluzi ako voda dospe u te prostore da tu izadje. Tako mi najlogicnije

...to me interesuje,da li je odvod ili je jednostavno pukla,pa je treba pokrpiti.

aca grunf

« #6 : October 03, 2010, 22:17:52 PM »

ima smisla sto kazes za prasinu jer je tocak nabacuje,a to mozes da resis sa gumenim cepom

Aman

• Aktivan
« #7 : October 04, 2010, 01:11:06 AM »

ima smisla sto kazes za prasinu jer je tocak nabacuje,a to mozes da resis sa gumenim cepom
ovo i meni ima smisli, sad kad razmislim bolje da nema rupe jer tuda moze da ulazi voda kad je kisa

Marko90

« #8 : October 04, 2010, 08:57:00 AM »

pa da samo kad voda dospe unutra kako ce izaci ako je ta rupa zacepljena? fabrika ju je tu stavila s nekim razlogom zar ne?

Aman

• Aktivan
« #9 : October 04, 2010, 10:53:55 AM »

ne, rupa je previse visoko da bi voda mogla tu da izlazi, jedino ako se napuni preko pola da da se isprazni do pola...

mr.Bean

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
« #10 : October 04, 2010, 17:36:31 PM »

ne, rupa je previse visoko da bi voda mogla tu da izlazi, jedino ako se napuni preko pola da da se isprazni do pola...

upravu je Aman...rupa je previsoko da bi bila odvod....

Brutalac

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
  • : 811
« #11 : October 05, 2010, 08:16:54 AM »

:lol:

Moram priznati da nikada nisam vidio temu u kojoj se raspravlja o ovom dijelu...i rupi nas njemu
Rupa je tu da se u slucaju ulaska vode, voda ne prelije u kabinu...
Kada se plastika montira na auto rupa je tocno u visini ruba koji je spojen sa karoserijom...znaci da ako voda i udje unutra (sto jos nisam dozivio) rupa je tu da visak ne udje u auto...
Svi imate taj dio na Minijima i svaki taj dio ima ISTU rupu na sebi i mislim da nikom od vas ta rupa ne predstavlja problem :wink:

Marko90

« #12 : October 05, 2010, 09:50:36 AM »

Moram priznati da nikada nisam vidio temu u kojoj se raspravlja o ovom dijelu...i rupi nas njemu
Kada se plastika montira na auto rupa je tocno u visini ruba koji je spojen sa karoserijom...znaci da ako voda i udje unutra (sto jos nisam dozivio) rupa je tu da visak ne udje u auto...
Svi imate taj dio na Minijima i svaki taj dio ima ISTU rupu na sebi i mislim da nikom od vas ta rupa ne predstavlja problem :wink:

pa da, logicno, i ja sam to rekao, jer bas nema nikakve druge svrhe ta rupa sem za to....

mr.Bean

• Članovi MKS
  • Aktivan
  • *
« #13 : October 05, 2010, 19:10:55 PM »

Hvala na odgovoru....to sam tražio,jer su se majstori igrali sa tom stranom auta,tako da nisam bio siguran da li je to potrebno ili ne.....

: [1]