Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma
Moj mini Zli KG
Zli:
videcemo , za sada mi je dobar , nesto cu resiti , zena ce dame ostavi zbog minija
Sinisa:
Ma za to nemoj da brines. To ti je standardna prica. Bar imas dosta onih koji ce da te tese jer su vec prosli to. :laughing:
Koje su ti dimenzije te gume?
Jel mi se cini ili su ti farovi nesto suvise izbaceni?
Moramo da ti nadjemo negde minijeve migavce umesto tih ficinih.
Trake na haubi su preeeesiroke.
Steta sto ti kontakt kljuc nije ostao na sredini. Meni se bar to jako dopada.
Sve ostalo je stvar ukusa.
Zelimo ti da se navozas.
Zli:
migavci nisu ficini a od cega su bemliga , gume su hankok 12 , a farovi su bas onakvi kakve ja volim . nije jos gotovo jos se to picani
nebkv:
Gledajuci neke detalje i to da je auto stigao iz Kraljeva rekao bih da je o ovom Miniju rec
Sada vec bivsi vlasnik zivi nedaleko od Ibarske magistarle u naselju Cibukovac.Cuo sam da ga je prodao.Inace koliko ja znam on je jedan od ljudi koji su najduze imli Minije kada je Kraljevo u pitanju.Ja znam za njega bar 10 godina.Imao je i nekoliko za delove,pa verovatno otud ta sarenolikost
Zli:
bas taj , cuveni pecko , kupio sam ga prosle godine , kod njega je bio 6 godina a pre toga je imao jos dva , uz njega sam dobio dosta delova i trudio sam se da na njemu bude sve originalno , jbg stvarno je problem sa karburatorom i filterom za vazduh mada on veoma malo trosi , nema nikakvih problema a ide kao zrno ! i to cu resiti da dodjem do neke kinte jer svi znate da je mini skupo zadovoljstvo ali se stvarno voli ! :pivo:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page