Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Moj GT
Fefe:
Onda se plasim da ce vas zadrzati na granici kad budete dolazili ako ste "infektivni" :rolleyes:
Narucio sam chep za hladnjak...a za glavu...moracu da proverim taj broj samo kad se otopi ovaj sneg...
gregor.tm:
e Brute moj, več dugo nismo bili zajedno do jutra. sa Lilihipom sam se več dogovorio da sljedečeg puta dajem klinca na spavanje kod bake a mi uzmemo celi dan i noč za minije kao u ona stara dobra vremena. koliko ja vidim,..... imam i ja puno da se novog naučim. očito starim i nemogu dohvatiti sve informacije. prošli put me Lilihip ugodno iznenadio nekim stvarima o kojim nisam imao pojma. npr. branici zadnji na travelleru su drukčiji od estate...... preko PM se možemo dogovoriti za termin :hid_crazy:
Brutalac:
--- : gregor.tm February 15, 2009, 23:03:11 PM --- branici zadnji na travelleru su drukčiji od estate......
--- ---
pa da kak to nisi znao...na travelleru su isti ko na pick-upu a estate ti ima kockaste male zadnje :wink:
a jesi znao da se estate proizvodio krace nego traveller :cool:
Fefe:
stigao mi danas chep za hladnjak u hrvatskoj poznatiji kao kiler...nisam mogao da verujem koja razlika kad se pritisne onaj feder...na ovom novom jedva ide na gore a na onom starom ga malte ne nije ni bilo...hvala na savetu brutalac!
chep kosta 2.5 funte, stigao za 4 dana od kad sam ga narucio...postar doneo, ja ga izljubio :hid_crazy:
gregor.tm:
nema lepše stvari nego kada se ljudi znaju veseliti sitnicama.
bravo Fefe!
trebao bi čovek svaki mesec da se nagradi sa nekom sitnicom za minija od nekoliko eura.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page