Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma
Moj GT
Fefe:
fala dule ali meni je puklo vozacevo staklo na vratima i to sam sredio tako da je sada ok...jes izgrebano ali sta da se radi...
ja sam se pre nosio mislju da uzmem neku stanglu i da olomim lika al kad sam video koja je socijala,cak nisam hteo ni da podnosim to ako ce da ostane bez posla...jbg,kad sam emotivac...
danas sam video Yuga ofarbanog u mat crnu i definitivno farbam u tu boju na zimu...
Fefe:
gregor me je pre nekog vremena pitao kako sam resio sistem sa dva hladnjaka i evo slike (naravno,nisam ja resio taj sistem vec zena koja je vozila Minija pre mene)...danas sam sipao antifriz 4l 100% i 2l destilovane vode...rece mi lik (andrija koji radi kod djure) da moze sa strane da se ugradi ventilator od renoa 4 ili 5 koji valjda radi na prekidac-jel to moguce ili ne?
Takodje,obrtaji vise ne padaju kad se stisne kvacilo a ono sto je bio problem sa prevelikim brojem obrtaja je klasicna glupost-crevo koje ide od karburatora ka iberlaufu je bilo skroz savijeni i nije bilo protoka vazduha skoro uopste...kad smo ga ispravili,obrtaji normalno na oko 900...kad se opet savilo,ista prica i idu na 1300 obrtaja...cemu to crevu uopste sluzi???
takodje,ovde je i link za elektricni ventilator-jel to ono o cemu se prica ili sam ja nesto pobrkao i da li se time resava problem pregrevanja???
http://www.minisport.com/acatalog/info_PACCF55.html
inace,sad se motor ne greje i ne pisa vodu...
BaneBRE:
e bas mi drago da je konacno resen problem
sta si naumio sa onim caletovim minijem? jel ga prodajes ili ces da ga sredjujes?
Fefe:
sto je najgore,nista nisam ni cackao oko toga...nista mi nije jasno al bitno je da je sve ok sad...doduse,to crevo jos nisam resio al bar znam u cemu je problem...
ne znam sta cu sa onim minijem...sentimentalno sam vezan za njega i prodavati ga necu zasigurno...verovatno nije vredan sredjivanja i bice rupa bez dna al jbg...
gajudin:
najbitnije je da si resio problem :punk:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page