Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Moj GT

<< < (34/43) > >>

Fefe:
update sta se desava: danas sam namestio chantu za hladnjak i auto sam vozio i stajao je u mestu....pokazivac temperature radi normalno i ne dize vise od polovine...onda u jednom momentu padne skroz dole kao da cajger ne radi...auto sam idalje vozio,parkirao i stajao je opet u mestu upaljen jedno 15 min...cim sam ga ugasio,propisao je vodu kroz ono crevo u visini chepa na hladnjaku...sta moze da mu bude???

BaneBRE:
koje crevo? ono malo od 5cm sto spaja glavu i blok? moguce da je nabio pritisak i da je propisao tamo gde je bio najslabiji... kao sto sam ti rekao procackaj onu rupu pozadi na bloku...

Fefe:
ne brate nego ima ono crevce koje je nataknuto na rupicu koja je kao neki odvod za paru ili tako nesto,na hladnjaku...malo ispod cepa...

gregor.tm:
ništa strašno ako je propišao.... svaki "normalni" treba propišati kada mu uliješ novu vodu do vrha, provozaš se, dobro ugriješ i staneš. tada ti kroz ono tanko crevo kod čepa izbaci višak vode na pravu razinu.
a to da ti kazaljka čudno pokazuje........ proveri sender za T itd..... idi redom......

ivan:

--- : Fefe  September 24, 2008, 19:29:13 PM ---update sta se desava: danas sam namestio chantu za hladnjak i auto sam vozio i stajao je u mestu....pokazivac temperature radi normalno i ne dize vise od polovine...onda u jednom momentu padne skroz dole kao da cajger ne radi...auto sam idalje vozio,parkirao i stajao je opet u mestu upaljen jedno 15 min...cim sam ga ugasio,propisao je vodu kroz ono crevo u visini chepa na hladnjaku...sta moze da mu bude???

--- ---

-cajger koji pada na nulu - proveri sondu, stabilizator napona i sam cajger
-ako je propisao kroz to crevce znaci da je cep podigao poklopac sa hladnjaka. to sluzi kao ventil, da nesto ne eksplodira. ako je cep ispravan, onda se motor stvarno pregrejao. ali ako GURUegor kaze da je to normalno, onda jeste :)

mozda da uzmes neki termometar pa da nezavisno pratis temperaturu. imas na buvljaku unimera sa termoparom (sonda za temperaturu) pa to turis nekako negde u sistem za hladjenje...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page