Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Moj GT
Brutalac:
Sorry Gregor ali mislim da ventilator ne moze krivo puhati...moze samo biti stavljen na krivu stranu ali opet puse kroz hladnjak...vjerujem malo slabije zbog konstrukcije pera na ventilatoru ali i dalje puse a ne uvlaci...pogledaj bolje i skuzit ces o cemu pricam... :wink:
BaneBRE:
duva manji kapacitet vazduha kada je okrenut na drugu stranu... opet to moze biti presudno...
gregor.tm:
definitivno može biti presodno. dokazano.
evo ništa nije slučajno. danas je došao na posjetu kolega sa minijem kojeg je kupio. nasmijao sam se i rekao da poznajem toga minija iz susreta prije 12 godina, te da bivšem vlastniku nikako nisam mogao upucati u glavu da ima ventilator naopačke okrenut. a taj ko bik non stop da ne, da tako je ispravno te da tako je kupio... a svo vreme je cvilio kako nezna zašto mu je temperatura previsoka. i najsmešnije je da je novi vlastnik danas došao do mene sa istim problemom. otvorio sam haubu i crko od smeha. evo, več drugi isti problem ove nedelje.
brute, baj d vej ne vidim sliku koju si okačio.
ventilator je tako napravljen da sa jedne strane vuče zrak i gura ga u drugom pravcu. to znači da ne može istovremeno puhati u obe strane!!! :mdaa:možda je takav osečaj na ruci ako se stavi blizu ali definitvno je to krivi osečaj. spreman sam se posvađati :lol:
BaneBRE:
nije mislio da pogledas sliku vec da upalis auto i stavis ruku (u propeler) :laughing:
Fefe:
ili da sacekam novembra kad padnu temperature :)
meni su ovi iz Mini spares rekli da je taj 2core kao najbolji...pitanje: da li bi intercooler pomogao ili je to bacanje para?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page