Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Moj GT
gregor.tm:
dali si pogledao kako imaš naštelovano paljenje? smesu benzina? igraj se malo sa podešavanjem, probavaj i prati temperaturu.
dali ti previsoku temp. pokazuje samo na čukama ili stvarno zakuvava?
stvarno je da kod minija teško ode glava osim one sa večim ventilima (31, 36) tamo ima jako malo mesa.... ali i da bi ti otišla glava to bi video.
kakav ti je blok? dali znaš istoriju? dali je predhodno bio več zakuvan motor?
drago mi je da nisam jedini čudni koji sam redko video minije u GB. ali je sasvim obrnuta slika na mitinzima. tamo več preteruju :thinking:
BaneBRE:
pa... kada je nosen blok na hilznovanje, ravnanje i ostalo da li je otkuvan? imas pozadi na bloku sraf za vodu... odvrni ga i procackaj nekom zicom... moguce da imas kamenac u bloku... ne znam sta je rasha radio...
gregor.tm:
nakon svakog rada na bloku motora obavezno je čičenje svih kanala.... smeče je smrt motoru..... ali ipak nebismelo da se toliko greje zbog smeča....
Fefe:
to je blok od de tomasa i radjen je na drugu specijalu...toliko znam...
paljenje je dobro,to je nastelovano...auto radi na 1200 obrtaja ali tako bi navodno trebalo zbog ostrije bregaste...a to za smece,jbg-ne znam ni gde je sraf a toliko se i ne razumem...ustvari,ne razumem se nista...izbacuje vodu na hladnjaku...doduse,sad mu fali ta posuda u koju ide visak vode(ta cantra od vw)...to treba da se namesti ovih dana pa cu onda videti...
ali mi je cudno sto je dizao temperaturu i sa 2 core radiatorom...njega sam uzeo jer sam video da je to najbolji hladnjak i da se sa njim hlade cak i turbo motori...
BaneBRE:
pa moguce da je prljav blok... al nije valjda toliko lud rasha da ne odnese blok na kuvanje...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page