Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

MINI 850

<< < (2/28) > >>

jovanovski:
Dugo trazio nesto za sebe da imalo lici na minija. Bio svuda.....U Kraljevu gledao nekog kaze ekstra a tamo ... Po povratku video ovog u oglasima pa reko ajd kad je vec u BG da ga pogledam. Sva vrata ok, lim ok, zakljucim da vredi pare. Pritom nista od njegove istorije osim kod vlasnika od kog sam ga kupio. Kaze bio u rasutom stanju (u sraf) i da ga je on vario, sklapao i radio za svoju i ocevu dusu. Kaze da je sklopljen pre tri godine i od tad presao 2000km. Prva registracija kv 204-60 kupljen kod nas u avgustu 74. Nije mi se svidela boja, ali se polako navikavam. Inače na podu se vide ostaci neke crvene boje (osnovna ili prava?) Zastita je utadjena kobitom par ruku kako kaze, a lepak koji je naneo na isti kako bi zalepio tepih nije bas najsrecniji, stoga tepih ide van za vreme predstojeceg zimskog sna u garazi sa grejanjem. Nabavka zvucne izolacije u toku. Planirana je i instrument tabla u nekom mom resenju nalik na stare modele.

Divac:
Tvoja priča ima dosta sličnosti sa mojom.
I ja sam 1997 kupio specijala '79 godište. Održavao sam ga kod Gorana-tada kod Vlade na B. Kosi. Minija slupam i napravim pauzu do prošle godine. Čujem ja samo reči hvale o nekom majstoru Goranu ali sa auto-komande, i na skupu UIA kod saobraćajnog fakulteta, naši drugovi iz kluba me upoznaju sa njim. Kad on, kao iz topa, seća se '97 i mog minija...

Bravo i za minija i priču :good:
Polako mu vraćaj originalnost i uživaj. :pivo:

r_dalibor:
Moj pozdrav :mks: Bas sam ga zagledao kod Gorana, naravno. Odlicno je ofarban! Dobro dosao u klub! :pivo:

jovanovski:

Evo ga mini posle godinu dana. Stavljeni spojleri works group 2, nova inst tabla i sredjeni satici, uradjena generalna motora (ostao na 850ccm) Novi klipovi i karike (hvala Amanu za ekspeditivnu nabavku), a sve ostalo (menjac .....................)u zadnji sraf made by Goran. Sad sa njim i na kraj sveta.

Aman:
minic izgleda odlicno :)

nemoj da se ljutis ali stavicu i ja ista ova prosirenja :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page