Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma

Restauracija: mini morris 1000,1971

<< < (11/39) > >>

aca grunf:
ispod skaja je u originalu bio oresovani karton debljine oko 2mm,umesto toga slobodno stavi tanji lesonit i sve ce biti ok...

nebkv:
Zahvaljujem :good:
Iduce nedelje javljam u slici i reci sta sam uradio i dokle smo stigli :)

aca grunf:
ako si vest sa rezbarijom drveta i likiranjem drveta,to moze biti  :hid_crazy:
napravi dobar sablon da nema zazora i uzmi dugin lak za parket-dvokomponentni-prelakiraj i bice exstra  :hid_crazy: :hid_crazy:

gajudin:
bas tako i ja sam sebi stavio ispod lesonit i radi posao, kao pravi je, karton oce brzo da propadne i da se izvitoperi

nebkv:
U medjuvremenu sam pronasao medju delovima te orginalne od presovanog kartona,u dobrom stanju pa cu za pocetak staviti njih.
Pre neki dan su iz Australije brodom stigli delovi.Kupljeni pre cetiri meseca,ali stizu u pravom momentu da potpomognu pakovanje.Ima i nekih stvarcica za Cooper-a :)

Dobio sam i jedan zanimljiv casopis.Lep nacin za upoznavanje sa Australijskom Mini scenom,i modelima radjenim kod njih.Oni su imali zaseban put u odnosu na Evropske modele pa su tako kod njih jos 66 mk1 dobili klizne prozore na vratima zajedno sa leptircicima.Zbog ustede mk2,a verovatno i mk3(bar do 1971)radjeni su na osnovi mk1 sa manjim izmenama,tako da su kod njih maska sa brkovima i male stop lampe uobicajena pojava

Ima i tekst o Moke prototipovima iz 1959

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page