Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

Restauracija: mini morris 1000,1971

<< < (10/39) > >>

nebkv:
Ja nisam u toku :thinking:
Inace most cu da rasturim,pa sve sto mora menjace se :)

nebkv:
Najzad ofarban!Prilicno sam zadovoljan kako svojom pripremom,tako i farbanjem koje mi je odradio drugar u svojoj komori.Naravno uvek ima mesta za bolje,ali kako mi je ovo prvi auto koji sam potpuno sam izvario i pripremio za farbanje ispalo je super.Kada kazem "potpuno sam" mislim na pomoc ljudi od struke,ali ne i supruge koja je odradila malte ne pola posla(ciscenje skoljke od korozije i slojeva boje,smirglanje na grubo...)
Neposredno pre farbanja

I neposredno nakon farbanja

Sada sledi pakovanje.Doduse moram ovih dana privesti kraju vrata i haube da se ofarbaju sa ostatkom farbe.Uzeo sam dva seta Dupoint HS boje.Mislim da je ostala jedna trecina

ivan:

:good: lepa boja!

kako je lepo videti da stasavaju sveže restaurirani miniji... biće srpska mini-scena sve veća i lepša...  :punk:

Sinisa:
Stvarno nije lose ispala ta boja.
I ja bi voleo da moja supruga uzme malo smirglu u ruke a ne samo da kuka kad treba da dam pare na njega.

nebkv:
Pakujemo instrument tablu,pa imam jedan problem.Imam orginalnu presvlaku od crnog skaja koji je sa donje strane oblepljen tankim sundjerom.Ta presvlaka ide na policu ispod km sata.E sad dno te police je busno,tj.nije tabla lima kao kod mk2 cooper-a.Kada bih tako stavio tu tanku presvlaku bilo koju tezu sitnicu koju bih stavio utonula bi kroz te otvore na polici zajedno sa presvlakom.Da li je izmedju police i presvlake islo nesto tvrdje,barem na pozicije gde su ti veliki otvori?
To su ovi otvori

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page