Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma

Restauracija: mini morris 1000,1971

<< < (6/39) > >>

gajudin:
jel bese dule mister x nosio na biksnovanje

MilanKV:
Nisam te najbolje razumeo.Jesu li tebi ostecena i ramena?Ako su ti problem lezajevi imam ja da ti dam.Ja sam kod mene obradio osovine i napasovao nove biksne naravno lezajevi,lezista i caure su mi bili odlicni. :good: :cool:

gajudin:
iskreno neznam ni ja sta je dule tacno radio, on je jos uvek na putu, pa kad se vrne moze ti on dati savet
da ja ne bi pricao sta je on radio, a i nisam bas ni siguran u detalje

nebkv:

--- : MilanKV  November 23, 2008, 19:03:06 PM ---Nisam te najbolje razumeo.Jesu li tebi ostecena i ramena?Ako su ti problem lezajevi imam ja da ti dam.Ja sam kod mene obradio osovine i napasovao nove biksne naravno lezajevi,lezista i caure su mi bili odlicni. :good: :cool:

--- ---
Ne,osovinu,lezajeve,biksne i sve ostalo imam novo(gornja fotka).Problem je sto su bivsi vlasnici "na vreme" menjali sve to,pa je osovina slizala u jednom delu i staru biksnu,i stari lezaj,ali u manjem procentu i sama lezista u ramenu biksne i lezaja.Znaci kad sam izvadio ostatke stare biksne i lezaja tu gde su oni bili lezista su ostecenJedno manje jedva primetno,a jedno malo vise.Problem je sto nikad nisam video neka druga ramena gde su menjane biksne i lezajevi,mozda je ovo ostecenje kod mene smesno,i nista ne smeta da se ubace nove biksne i lezajevi,a mozda i ne.U svakom slucaju kada sam probao da ubacim biksnu i lezaj,sasvim normalno ulaze,nema lufta.Cak idu i tesno jer su ramena ujedena samo u jednoj tacki.Fotografisacu kasnije

mister x:
pozdrav,ako su osovine nove trebalo bi da se ramena izbiksnuju po tim osovinama ,a ako koristite stare osovine majstor ih obradi i opet izbiksnuje po njima,tako da nema bas neke razlike
ako su lezajevi pojedeni kao kod mene izbace se i izbiksnuje se sve,ja sam koristio neku tvrdu plastiku,a i stari modeli minija nisu imali lezajeve na zadnjim ramenima,tako da ima izbora

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page