Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma
Restauracija: mini morris 1000,1971
Sinisa:
Tako otprilike ja zamisljam putanju restauracije mog sledeceg minija.
nebkv:
Nedavno su mi stigli delovi iz inostranstva,a izmedju ostalog i set za reparaciju zadnjeg vesanja.Fotografija nije nekog kvaliteta,ali se da videti o cemu je rec
Oba zadnja ramena sam ocistio.Izvadio stare osovine,ostatke lezaja,caure kao i ovu metalnu tubu(ovo crno u dnu snimka).U kompletu sam dobio plasticnu tubu,to nista ne menja?Resio sam da sam odradim zamenu.Imam iz jednog casopisa detaljno u slici reci opisan postupak.Jedina dilema mi je oko razbusivanja ove caure posto u casopisu tip ima specijalnu alatku.Sta mi preporucujete?Strugar?Inace sama lezista iglicastog lezaja i caure u ramenima su blago ostecena.Smeta li to sta?
gajudin:
lepo lepo
gde si uzeo taj set
mislim da si imao to kupiti i kod nas, uvoznik za delove tiki vent ima to u ponudi i ceka se nekih desetak dana iz engleske i cena mu je oko 2500-3000, nisam siguran
nebkv:
Stiglo je cak iz Australije,ali kako nije bilo potrebe za placanjem carine,a i delovi su poklon isplatilo se :).Jedino sto moram duze cekati da stignu.Inace kada narucujem sta mi treba spisak delova skidam sa www.classicmotoring.net.au
Biram uglavnom delove koji su ovde mnogo skuplji.Ovaj set po tocku je bio mislim oko 20-25e,dok sam u vreme narucivanja ovde nailazio na cene od 50 ili 60e po tocku :thinking:.Ta cena koju si naveo je sasvim ok,ali tada nisam znao za to
BaneBRE:
ne znam kakav je postupak kada rame ima luft tj. kada nije rupa okrugla vec oblika jajeta... mislim da ti treba drugo rame al opet necu da lupetam...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page