Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Restauracija: mini morris 1000,1971
nebkv:
Super Gregore :good:,mozda sam i imao nesto nekada u ostatcima a nisam znao da je to to
Inace kako je Imv Mini 1000 u stvari osiromasena hiljadarka u odnosu na onu sa Engleskog trzista da mozda Engleski Mini 850 nije bio u toj opciji bez tepiha vec sa tim gumenim patosnicama?Naravno mislim na njihov 850 s pocetka 70tih
gregor.tm:
IMV mini je po mojoj proceni imao unutrašnjost od engleske 850.
čak sam pre dva dana slušao priču od prve vlastnice koja je kupovala minija i nije imala dovoljno novaca da uplati suncobran ili kako se več kaže na suvozačevoj strani. to se tada svodilo pod dodatnom opremom ;-)
a fotke ču okačiti, samo da dođem do vremena.
nebkv:
Na zalost danas u Kragujevcu na jednom semaforu devojka sa R5 mi uletela u gepek :cry:
Branik,gepek vrata i desna stop lampa su totalno unisteni a imace posla i na zadnjem veznom limu i desnoj polustranici da se sve to vrati i ispegla
Zbog osiguranja moram da sacekam sa popravkom ali na Minijadu svakako dolazim ovako ili onako :)
gregor.tm:
veoma tužna vest! pa kako da čovek nevidi minija ispred sebe.... ili možda se u njega zagledala pa zaboravila da koči?
glavno je da si ti OK..... pogotovo jer minijeva sedišta nisu baš dobra ako dobiješ udarac od pozadi.
nebkv:
Ja sam prikocio jer se uplalio zuto,ona bila blize nego sto je trebalo.U svakom slucaju sve je proslo ok po nas.Jedna devojka kod nje na zadnjem sedistu zakacila glavom kopcu pojasa na stubicu i rasekla se pa je sve trajalo,hitna,policija,uvidjaj,vadjenje krvi
Nepovoljno je sto je Reno bio pun,pet putnica,bas sam ga osmatrao u retrovizoru par sekundi pre udara kako se prednji kraj propeo.Zbog toga je Mini najveci udar pretrpeo ne u branik vec u poklopac gepeka
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page