Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Restauracija: mini morris 1000,1971
Divac:
Bravo drugari, odličan je. :pivo:
Vladimir:
Exta volan za duye puteve!!! :good: :good: :good:
gregor.tm:
volan je pravi!!!
ja ga na svom karavanu nemenjam ni za jedan drugi. vožnju napravi laganu. pravi užitak!
naravno vrati auto u originalno stanje i stil iz 70tih!
nebkv:
:good:
Inace po pitanju tepiha.Zapazio sam na vise Minija 1000 sklapanih u IMV,cak i kod onih od prvih vlasnika ili sa manjom kilometrazom da ih bar ja nigde nisam video u nekom orginalnom izdanju.Uglavnom su bili(ako ih je i bilo uopste)rucni rad
To a i privatna prepiska sa nekoliko clanova foruma me je uputilo na misljenje da nasi 1000 nisu ni imali klasicne tepihe vec su bile neke gumene patosnice i slicno.Bar u vecini slucajeva
Danas sam izbacio satic za merenje pritiska ulja,i vratio na lampicu.Zanima me na koju stranu km sata bih trebao da postavim sijalicu,levo ili desno?
Po meni je logicnije desno jer je uocljivije kod auta sa levim volanom
gregor.tm:
--- : nebkv June 14, 2014, 15:04:20 PM --- :good:
Inace po pitanju tepiha.Zapazio sam na vise Minija 1000 sklapanih u IMV,cak i kod onih od prvih vlasnika ili sa manjom kilometrazom da ih bar ja nigde nisam video u nekom orginalnom izdanju.Uglavnom su bili(ako ih je i bilo uopste)rucni rad
To a i privatna prepiska sa nekoliko clanova foruma me je uputilo na misljenje da nasi 1000 nisu ni imali klasicne tepihe vec su bile neke gumene patosnice i slicno.Bar u vecini slucajeva
Danas sam izbacio satic za merenje pritiska ulja,i vratio na lampicu.Zanima me na koju stranu km sata bih trebao da postavim sijalicu,levo ili desno?
Po meni je logicnije desno jer je uocljivije kod auta sa levim volanom
--- ---
vezano za tepihe: upravo juče na manjem mini skupu sam ti uslikao gumene tepihe koji su bili u original IMV miniju. stavit ču fotke i na forum.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page