Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
Restauracija: mini morris 1000,1971
nebkv:
--- : mr.Bean December 18, 2011, 22:36:24 PM ---Nahrani nas još friškim slikama.....malo iznutra,od napred,od pozadi.... :slikanje:
--- ---
Evo redom :)
Volan je privremen dok se ne kompletira pravi,satici takodje.Kasnije ce i sedista biti presvucena,zatim treba dovrsiti ukrajanje tepiha sa strana itd
Inace ove rucke za otvaranje vrata,verovatno su u pogresnom polozaju gledajuci neke druge?
I ovde ima posla oko stelovanja haube i maske,posebno u uglu vozaceve strane.Maska je nova ali eto sa te strane su malo suzili rebra u odnosu na suprotnu,jedno 5 do 6mm,a uz to i hauba i lajsna bas tu ne prilaze par mm i eto skoro cm razlike
Naravno i brisaci su manjak,nasao sam neke leve(madjarsko jugoslovenske)da posluze privremeno
Migavci za sada ostaju ovi,iako su oni veliki obelezije IMV Minica,ali dzaba kada nemam stakla
Ovde fali samo tablica :laughing:
Primecujem da su na nekim IMV Minijima pozadi uglavnom bili natpisi "Morris" iznad onog Mini 1000,ali video sam i natpis "Austin"
Malo neobicno s obzirom da se od mk3 krenulo sa imenom "Mini" bez tih prefiksa
mr.Bean:
Sjajno !!!! :bravo:
jovanovski:
Imam neke migavce koje sam skinuo sa svog minija negde u garazi. Danas slikam, pa ti saljem ako odgovara for fraj :). Sve ovde vidjeno je ehtra. Nemoj posustati po pitanju detalja, jer to je ono sto cini majstorstvo.
Little bastard:
Lep klasican mini, :bravo:
promeni gume
nebkv:
Super za migavce :good:
Zato ga i registrujemo u sred zime,ovo mu na neki nacin dodje nesto kao opsta opravka i potrebno je odredjeno vreme da se svi nedostatci otklone,da sve nalegne i da se da tako kazem sve kalibrira.Po nekada mi se desavalo da u tome prodje i pola registracije uglavnom zbog nekih nekvalitetnih novih delova ili moje lose procene da nesto polovno moze,a ono ne moze
Detalji su veoma bitni.Znam za slucajeve gde ljudi nikad ne dovrse neke stvari nakon registracije
Ovako do sezone imam dovoljno vremena
Vec imam dve montirane na felne nove Dunlop,ove sa slike.Do sezone cu nabaviti jod dve slicnog profila
Ali kako je sada zimsko vreme stavio sam ove koje su sada na Miniju
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page