S obzirom da vozim jedan i imam jos par probacu ja da odgovorim mada je pitanje po malo nezahvalno
Ostin je na neki nacin veliki Mini sto znaci da ima dosta slicnosti,ali i razlike.Motor je iste kategorije kao kod Minija,cak se i kubikaza poklapa od slucaja do slucaja.Takodje dele jos dosta delova,ali u pitanju su uglavnom sitnice,farovi,rozetne,prekidaci...
S obzirom da delova za Mini ima,to je i razlog zasto pisem sta imaju zajednicko jer se te stvari mogu poruciti
Na zalost sve sto Ostin cini specificnim je kao novo uglavnom nedostupno.Znaci limarija skoro potpuno,vecim delom i mehanika.Jedini izlaz je e bay,mala privreda ili polovno
Polovnih auta koji bi sluzili kao donori jos uvek ima s vremena na vreme za male pare
To bi bile neke prednosti i mane po pitanju nabavke delova
Kada je u pitanju ekploatacija auto je kada se sve sredi i utegne kao i vecina auta iz tog vremena,izdrzljiv i jednostavan za odrzavanje
Malo je specifican zbog hidrolastik ogibljenja koje je korisceno i na pojedinim Minijima,ali je u pitanju takodje prost sistem sacinjen od jastuka i vodova u kojma je tecnost pod pritiskom
Vrednost?U principu vrede onoliko za koliko se prodaju ovi koji su bili u ponudi u zadnje vreme.Ja sam svoje platio izmedju 50 i 500e.Ako covek ima srece moze naleteti i na ocuvan primerak od prvog vlasnika maltene "na kilo"
Jednostavno sve zavisi od slucaja do slucaja
Meni na primer taj auto ima neku nostalgicnu vrednost
Nadam se da sam koliko toliko pomogao