Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma
mini morris 1000,1971
nebkv:
Koliko se secam motor je sasvim ok radio,jedino sto je nenormalno trosio ulje,i dimio kao cira :)Za sada sam se fokusirao na skoljku,ali vec polako razmisljam i o motoru.Osvezavanje ce svakako biti radjeno,ako zatreba i nesto vise :rolleyes:
BaneBRE:
jel ima neko tu da prodaje delove ???
jesi zainteresovan da budes clan kluba?
nebkv:
Gume smo nabavili dve nove danlop 145,kao i cetiri polovne sa sve felnama firestone,ali ako nove su takodje 145 s obzirom da je supruga resila da ide na standardne felne.Inace na njemu su bile stare Tigrove :).Kada su trapovi u pitanju,sve je to dosta zaribalo od stajanja.Kada sam zavrsio limariju skoljke,uspeo sam ih malo razraditi za probu,i onako bez motora je delovao ok.U svakom slucaju rasturam i prednji i zadnji most i radicu ih komplet.Zadnji je vec u radu.Ovde u kv za nove delove nema nikoga,ja jedino znam to sto ima u Beogradu,a imam i vezu u inostranstvu,i vec sam narucio nesto od delova koji su tamo povoljniji nego ovde(ne svi naravno).Jos je rano za klub,ali u principu zasto da ne,konsultovacu lepsu polovinu :srce:
BaneBRE:
a kod koga u beogradu? auto kosa?
ivan:
zasto rano za klub? dobrodosao si, a mozes i da se ovajdis za kontakte i popuste za delove itd...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page