Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

BMC 1100/1300

<< < (17/21) > >>

bogi:
super ,odlican autic ,imas od mene ogiginalni znak za masku austin .pozz

nebkv:
Prekjuce sam palio crvenog.Motor deluje onako na prvu ok.Kako sam ga palio ispod haube jer nesto sa instalacijom nije bilo u redu juce sam krenuo i to da raskrstim.Imao je ugradjene neke releje,valjda da pojacaju napon.Sve sam to pocupao i resio da vratim na orginalno.Uz put sam nasao i izvor problema za pad napona,a potom i sam prekid.Buksna na regleru koja vodi struju ka bravi je ispod izolacije oksidirala i prakticno se raspala.Tu je prvo imao gubitak napona zbog cega su ugradjeni releji,a pre dve-tri godine se i raspala i potpuno izgubila kontakt.Spolja je delovala ok,ali ispod gumene izolacije sape sve prah i pepeo :blink:

nebkv:

--- : nebkv  March 05, 2008, 10:30:23 AM ---Zanimljivo je da je ovaj plavkasti po plocici u stvari morris,a ne austin

--- ---
Uporedjujuci juce instalacije primetio sam da ovaj ima i potpuno razlicitu u odnosu na ostale koje imam.Drugacije su buksne za vezivanje,razlicite boje.Dominiraju plava,bela i zelena.I uopste nema sarenih zica koje dominiraju na ostalim Ostinima :thinking:

Evo i plocice sa koje se vidi da se radi o Morris-u

gregor.tm:
u šta se dogodilo plavkostom?
dali znaš koja je točno boja?
zanimljivo mi je da je pločica original a brojevi ukucani sa prednje strane?  :thinking: i ja vidim nešta novo.

nebkv:
Dugo je stajao na parkingu,sluzio za delove,zato je raskopusan.Mislim da je jednom prilkom neki auto izleteo sa puta i udario ga u ovu prednju levu stranu
Nisam siguran za boju,ali eto i ona je nestandardna za primerke sklapane u IMV-u.Ispoliracu jednom neki ocuvani deo pa cu pokusati da skapiram o kojoj nijansi je rec
Inace je nosio 1100  motor
Ja sam kod njih zapazio obe varijante plocica
Ono sto ja imam je sledece
AASA 662826 brojevi istisnuti
AASA 679654 brojevi utisnuti
AASA 689655 brojevi utisnuti
AASA 691264 brojevi utisnuti

P.S
Pronasao sam medju nekim delovima od crvenog plocicu za gore pomenutu masku :uraa:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page