Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

BMC 1100/1300

<< < (15/21) > >>

nebkv:
Da,ima prica na prethodnim stranama
I meni je cudno,ali ima riseva na samoj radilici.Izvadio sam je iz motora koji nije vozen 15 godina,a dok je vozen nije bas bio pazen.Padalo mi je na pamet nesto slicno u vezi zupcanika i caure,ali nisam znao da li se to radi
Hvala na savetu i potvrdi.Mozda uradim tako,mada morao bih na tom mestu obraditi radilicu

Marko90:
ja cu malo da se umesam u pricu, radilica najcesce oce da pukne usled debalansa (sem ako nema neke mikropukotine), moj savet je kad budes sklapao da odneses radilicu i zajamac na masinski fakultet u bg da se uradi balansiranje, ono kosta oko 30 tak eura, pa posle budes miran....

gregor.tm:
svakako se preporučuje balansiranje. i to ne samo sa zamajcem, nego sa svim komponentama koje idu na radilicu.
neznam dali ima kod vas da balansira komplet sa klipnjačama i klipovima. kod nas nema nikog ali u Gb je to redovita praksa.
osobno volim predhodno izbalansirati i klipnjače i proveriti težinu svih klipova.

--- : nebkv  December 31, 2011, 16:02:40 PM ---Hvala na savetu i potvrdi.Mozda uradim tako,mada morao bih na tom mestu obraditi radilicu

--- ---

svakako radilicu obraditi. nakon toga proveriti ako se može std. čaura obraditi na odgovarajuču dimenziju.

nebkv:
Danas sam kuci zbrinuo jos jednog Cacanskog Ostina.Uz auto sam dobio gomilu polovnih,ali i novih delova iz onog vremena
Auto je bio vec 5-6 godina parkiran na ovom mestu

Pre toga je bio u samom Cacku ali je zbog komunalne inspekcije sklonjen u selo.Zadnji put registrovan 2004 godine
Inace sam ovaj Ostin povremeno vidjao dok je bio u gradu,na parkingu blizu zgrade bivseg vlasnika
Zeleni Ostin koji vozim je takodje bio registrovan u Cacku do negde 2004,drugi zeleni Ostin od ujaka iz Cacka do 1997
Pokupio sam skoro sve Cacanske Ostine vozene u zadnjih 15tak godina :)
Bivsi vlasnik

Uvek mi je zanimljivo pogledati sta ostaje iz mesta gde je auto parkiran 5-10-20 ili vise godina :)

Kod mene u dvoristu

Sledi ciscenje,sagledavanje stanja pa potom tek neki planovi za vracanje na cestu
Nisam jos stigao da detaljisem ali mislim da je ovo bio Specijal,nazire se ispod sloja crvene i bele boje neka siva metalizirana
Inace je motor svojevremeno radjen kod majstor Prleta u Vranicu

gajudin:
svaka cast na spasavanju :mks:

ali ni austin se nije dao da ga vreme pojede izgleda prilicno dobro :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page