Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

BMC 1100/1300

<< < (13/21) > >>

miroslav_ružić:
Mislio sam da je samo jugo45 sposoban za ovo...i kod njega je isto u 3 lezaja... Ako budes koristio taj blok,obavezno obradi sve 3 konzole. Pa i nije nista strasno burazeru,izgurao si ti i mnogo teze etape. :yes:

nebkv:

--- : Marko90  June 23, 2011, 22:26:02 PM ---nazalost dosta cesta pojava kod 1.3 motora....osim zamora materijala, jedan od razloga moze biti i debalans radilice i zamajca kao i da sva 4 cilindra ne daju jednaku snagu.... a glavna mana ovih motora je sto im se radilica oslanja na samo 3 mesta, pa je i time radni vek naravno smanjen....

--- ---
Jos bih tome dodao i zajednicko ulje motor-menjac.U svakom slucaju takvi su kakvi su ali ih ipak volim :wink:
Srecom sam dosta navukao pa mi izvor delova za sada nije problem,takodje ni rad nije problem,i tako sve ovo radim iz hobija :)

Marko90:

--- : nebkv  June 24, 2011, 21:30:07 PM ---
--- : Marko90  June 23, 2011, 22:26:02 PM ---nazalost dosta cesta pojava kod 1.3 motora....osim zamora materijala, jedan od razloga moze biti i debalans radilice i zamajca kao i da sva 4 cilindra ne daju jednaku snagu.... a glavna mana ovih motora je sto im se radilica oslanja na samo 3 mesta, pa je i time radni vek naravno smanjen....

--- ---
Jos bih tome dodao i zajednicko ulje motor-menjac.U svakom slucaju takvi su kakvi su ali ih ipak volim :wink:
Srecom sam dosta navukao pa mi izvor delova za sada nije problem,takodje ni rad nije problem,i tako sve ovo radim iz hobija :)

--- ---

samo ti drugu radilicu odnesi na balansiranje sve za zamajcem i korpom i ne bi trebalo vise da imas prob....

nebkv:
Hvala na savetima
U medjuvremenu sam napravio boju,prilicno dobro se uklopila,pa sam ga zafarbao da ne bude onako saren
Inace je i prva boja bila zelena,samo tamnija,vuce ka smb.Imam fotku jednog u orginal "smb" na jednoj od naslovnih starnica casopisa "Avto".Skeniracu pa kacim prvom prilikom
"Novi"motor se za sada lepo ponasa :wink:

r_dalibor:
Sasvim lepo izgleda taj autic! Pa srecna ti voznja! Mora napravimo skup austina!  :pivo:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page