Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma

BMC 1100/1300

<< < (2/21) > >>

BaneBRE:
pazi... na svakoj boci imas ventil koji popusti vremenom i sporije vraca i prima tecnost... ovde ces tesko naci hidrolastik

sipaj proporcionalno na litar tekucine 30% alkohola i 70% antifriz 100%

imam negde bocne migavce na krilima pa kad budes dosao jednom prilikom dobijas ih na poklon

gajudin:
prica za roman :good:
gledajuci slike, ja sam pre 2 dana naleteo na austina 1300, toliko dugo stoji da se stopio sa okolinom, jos malo pa ce da postane zbun :laughing:
ako te interesuje za delove, mada sta da te interesuje kad imas 3 komada, ali u svakom slucaju ako zatreba moze se otici i naci vlasnik i uzeti ga ako je na prodaju a sigurno jeste :cool:

nebkv:
U sustini za sada mi delovi ne zapinju,ali kod starih auta delova nikad dosta :).Eto mislim da bas kada su u pitanju ti bocni migavci imam samo jedan "viska" mimo ona dva na austinu iz 1970.Trebao bih ovih dana otici kod bivseg vlasnika koji mi je obecao hrpu delova,jer je svojevremeno kupio havarisanog austina i rasturio ga u delove,i sada sve to drzi u podrumu i na tavanu.Hvala svima u svakom slucaju

gajudin:
nema greske, kad zapne zovi :good:

npetrovic:
Drago mi je da se ovde pojavio jos jedan Austin  :good:  sto se tice hidraulike i meni je prestavljala problem ali sada sam pravim mesavinu od alkohola, antifriza i destilovane vode i to sa sada funkcionose, i nemoj da te farbaju prevaranti koji kao pune pa da ti slazu pricu kako kod svakog punjenja stane oko 3l, inace kad auto legne uvek u bombama ostane tecnost ali padne jer izgubi pritisak u instalacijama a da bi se nabio pritisak ponovo dovoljna je vrlo mala kolicina tecnosti. Kada ja dopunjavam ode recimo za obe strane ukupno oko 300 ml, inace kad napunis proveri da ne cure bombe ili cevi sa te strane jer su i one verovatno stare a takodje nemoj zaboraviti da proveris i ventile jer ako zaglavi iglica prilikom punjenja onda tecnost lagano curi. Po meni sam taj princip ogibljenja nije bas neko resenje jer ti automobili bas traze dobre puteve a toga kod nas i nema bas puno.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page