Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma
BMC 1100/1300
BaneBRE:
mora da se spusti zadnji deo prednje sasije... jbg... to najvise mrzim kad mi cale uvali da radim... kako si podizao auto? cime si sabio one gume???
nebkv:
Tom prirucnom pumpom za duvanje jastuka koju sam dobio od bivseg vlasnika.U sustini napravljena od elemenata papuca kvacilo-kocnica sa nekog drugog austina,sa posudom kocine-hidraulicne tecnosti(ovaj put za "hidrolastik"),i crevom sa nepovratnim ventilom da bi se ta tecnost mogla uspesno upumpati.Prost sistem
BaneBRE:
pa da, tako je i majstor djura podizao sve hidrolastike
nebkv:
Ulovio sam mobtelom jednog od mislim dva Austina koja vidjam po KV i okolini :)
Inace u medjuvremenu sam krajem prosle godine nabavio u KV jos jedan Austin u super stanju,ali pricu o njemu cu ispricati posto(i ako)prodjem golgotu u Sup-u po pitanju vadjenja duplikata saobracajne dozvole.Inace nedavno mi se na zelenom Austinu odvio zamajac :blink:
nebkv:
Nikako da predstavim jos jedan Austin 1300 koji sam nabavio jos prosle jeseni.Poznanik iz KV ga kupio nakon 10 godina stajanja u jednoj garazi u okolini Kraljeva.Imao je ideju da ubaci motor iz njega u svoj Metro.Kako ta transpaltacija nije bila bas uspesna resio je da mi proda sve zajedno za 150e(motor i auto).U medjuvremenu je taj poznanik nabavio i Mini koji vozi,pa kada ga ulovim ubacicu i njega u "ugledane".Ovog proleca kontaktirao sam vlasnicu u vezi papira za ovaj beli Austin.Pre par godina su joj ukrali dokumenta,a sa njima i saobracajnu.
Mislio sam nista strasno,odemo vratimo tablice(sa petokrakom!)i podnesemo zahtev za duplikat.Istu stvar sam odradio sa caletom za zeleni jer je isto bila izgubljena saobracajna.Dobili smo uverenje za tri dana.
Od momenta kada je vlasnica podnela zahtev,pre jedno tri meseca poceo je nas hod po mukama.Kada je dosla da podigne zahtev na salteru su joj rekli da auto moraju da pogledaju tehnicari jer nije dugo registrovan,nacelnica nece da potpise resenje?!Poslali su je da zakaze.Medjutim tamo u tehnici su joj rekli kako oni to ne rade,to je upravni postupak,oni su kriminalisticka sluzba,zena se vrati kuci.Nakon par dana odem ja na salter.Oni me posalju gore da zakazem,a gore u tehnici i meni ponove istu pricu da su oni u sluzbi duzni da mi to izdaju kroz uvid u dokumentaciju.I tako u narednim mesecima jod dva puta su nas slali gore-dole "oni moraju to da pogledaju-to nije nas posao" :blink:
Jesu to dve sluzbe sa dva nacelnika,ali ako dve razlicite drzave.Na kraju sam odveo sluzbenicu sa saltera da vidi.Isto su joj rekli sto i meni,izasla i sleze ramenima.Uputila nas kod nacelnice da vidimo sa njom.Ona nas ponovo posalje da zakazemo.Odemo tamo vec ludi,po ko zna koji put.Tamo uzeli brojeve telefona,javice.Proslo mesec dana nista.Odem ja juce,ponovo uzmu brojeve telefona i za cudo danas dodju :0_0:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page