Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma

Mini MK3 1974

(1/4) > >>

sworks:
Evo da i ja predstavim mog minija, nije nazalost gotov ali je pri kraju..

Mini je 1974 godiste, Austin Mini 1300. 47kw/63ks.
Mini je kupljen vec izvaren i ofarban u narandzastu u okolini Vukovog spomenika u Beogradu.
Taj ko ga je vario je odradio onako, a farbar je bio katastrafa, unutra nista nije bilo uradjeno, podrucje motora samo magla koja je pala, haube samo spolja, unutra rdjavo itd..
Motor je bio sklopljen, ali je motor iz IMV Minija 1300 de lux 71 god. naravno posto je onaj prvi jaci, stavljena je njegova glava...itd.
Mini je znaci bio go, samo karoserija, tockovi na po jedan sraf, motor samo spusten i ostatak delova u kartonima. nijedan sraf, nijedna zica nije bila na njemu.
E sad posto su ti likovi izgubili volju posle losih radova, ja preuzimam prosle godine u Oktobru.

-Uradjena kompletna zastita spolja i iznutra, onaj body
-zamenjena izduvna grana (dvogrla pa dole Y), stavljen HIFF 38mm karburator
-sedista presvucena
-odradjene nove stranice i presvucene (vrata i zadnji bokovi)
-kocnice napred i nazad sklopljene i pravljene. napred su diskovi 10'', klipovi su pravljeni novi po uzoru, gumice jedva nadjene
-zamenjena kompletno sva creva, kociona i kvacilo, stavljen stahlflex na zadnjim i prednjim, nove sajle za rucnu
-nova maska, retrovizori spolja i unitra hromirani, ruckice pravljene po zelji !
-ATS felne peskirane i plastificirane, Yokohama A008 gume
....
..
Umorio sam se, svaki vikend do sada ja u garazi. Evo par slika pa cete taman i videti dokle sam stigao i sta me jos ceka..

gajudin:
super :punk:
daj jos samo slike :thinking:

sworks:

gajudin:
svaka cast druze :good:
vidi se u kakvom si stanju kupio auto i koliko je detalja i truda ulozeno da se sklopi minika
stvarno puno novih delova si stavio, za pohvalu
slikaj motor iz blizine,ne vidi se lepo na slikama
i bobina je na pogresnom mestu :wink:
samo napred :mks:

Vladimir:
samo napred!!!!!!!!! :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page