Klub i Forum > Predstavljanje automobila Ĩlanova Foruma

jos jedan ali nista manje vredan mini 1000 1971

<< < (2/8) > >>

Sinisa:
Dobar deal.
Kakav mu je konkretno problem sa menjacem?
Posalji nam jos koju sliku kad budes imao.

nane:
odlicna kupovina...mislim da mini niju u opste los,dobra osnova za rad,super felnice dunlop... :pivo: :mks:

Aman:
e svaka ti cast ako si to video iz ove tri slike  :laughing: :laughing:

bogi:
i ja mislim tako branici, rozetne, farovi,maska  i uopste unutrasnjost je u super stanju ,motorni prostor kao i gepek je isto tako felge su ok samo gume su skroz istrulile od stajanja.Sinisa matori je hteo da ispravi rucicu menjace jer je navodno udarao rukom u grejac kabine onda je ubacio u 2 brzinu i tada se navalio kaze da je samo nesto kvrcnulo i od nece u brzine i zbog tok cami 3 godine. planirao sam danas da skinem taj lim koji naslanja rucicu na menjac ali nisam stigao pa odlazem za petak inace nemam iskustva sti tipom menjaca ali deluje mi da je isti kao onaj sa tunelon isto ima cetri srafa koji umesto tunela drze lim pa bi molio iskusnije clanove da mi daju neki savet ili insrukciju unapred hvalapoyy :hi: 

aca grunf:
posle ispustanja ulja otvori poklopac sa 4 srafa sa donje strane diferencijala do kabine i pogledaj taj zglob,sledece mesto gde je zglob je iznad diferencijala,rucica menjaca se vadi kad skines osigurac plocicu iz dva dela i samo izvuces.ako je tu sve uredu,onda treba proveriti korpu,jer je verovatno stelujuca korpa.pa tek onda ici na otvaranje menjaca...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page