Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma
jos jedan ali nista manje vredan mini 1000 1971
nebkv:
--- : miroslav_ružić March 17, 2010, 23:02:46 PM ---Pa posle ovakve popravke ga parkira,kupi drugog itd,i u jednom trenutku ih se nakupi 22 :0_0:
--- ---
Isao je obrnutim redosledom.Ovaj 71 mu je verovatno poslednji koji mu je preostao.Kada sam ja bio kod njega pre tri-cetiri godine imao je jos po nesto ali mislim da je neko iz Beograda kupio to sto mu je ostalo od Minija.Nudio mi je i jedan ceo Austin 1300.Imam negde isecak iz nekog auto casopisa o Gojku i Minijima.Na slikama iz 80tih vidi se dvoriste puno Minija i Austina.
gregor.tm:
ipak mi nije jasno da vlastnik tolikih minija nezna koji mu je menjač, pogotovo da ga sredi.....
miroslav_ružić:
--- : gregor.tm March 19, 2010, 20:57:51 PM ---ipak mi nije jasno da vlastnik tolikih minija nezna koji mu je menjač, pogotovo da ga sredi.....
--- ---
to se izgleda svi pitamo... Ja znam za čikicu baš dugo,svaki put kad sam pomislio da kupim i sredim minija setio sam se njegovog dvorišta... Sve do ovog slučaja sam mislio da je expert za mini.
nebkv:
Donosim iz sela u nedelju tekst,skeniram i kacim :)
Pa mislim da covek nije ulazio do detalja u pricu oko Minija,posebno godista,datumi izmena i sl.Ja ga vise zamisljam tih 80tih poput ovih danasnjih vlasnika specijalizovanih otpada koji se u principu razumeju u delove auta,ali tacne nazive modela,od koje do koje godine,datume izmena...to je nesto sto ih uopste ne zanima :wink:
gregor.tm:
treba ipak razumeti da čikica nije generacija interneta, literature itd..... i da je normalno da nemože znati sve o minijima kao što mi danas.... ali iskreno rečeno na skupu nisam znao ko je on i kad sam mu pokušao objasniti šta bi mogla biti greška na manjaču o kojoj mi je pričao sam video da nerazume osnove minija.... pa sam tako i prestao biti pametan i nisam više pokušavao da mu objasnim jer nije bilo smisla.
blago nama u generaciji googla i foruma ;-) svi polako sve znamo.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page