Klub i Forum > Predstavljanje automobila članova Foruma

jos jedan ali nista manje vredan mini 1000 1971

<< < (3/8) > >>

Ftaje:
Moras da vadis motor "dedica" je polomio polugicu pokusavajuci da na silu iskrivi poligu menjaca:D Znam posto sam ja hteo da ga uzmem pre 3 god. kada mi je trazio 600e za njega u identicnom stanju a posto stoji toliko nema sanse da valja pa ga pretresi za svaki slucaj.Inace si extra pazario posto kao sto si rekao skoro sve na njemu je kao novo sem limarije:D i stoji bar 5 godima ako ne i vise...

miroslav_ružić:
Čiča je baš iskusno pristupio problemu :laughing: :laughing:

aca grunf:

--- : Ftaje  March 17, 2010, 21:46:38 PM ---Moras da vadis motor "dedica" je polomio polugicu pokusavajuci da na silu iskrivi poligu menjaca:D Znam posto sam ja hteo da ga uzmem pre 3 god. kada mi je trazio 600e za njega u identicnom stanju a posto stoji toliko nema sanse da valja pa ga pretresi za svaki slucaj.Inace si extra pazario posto kao sto si rekao skoro sve na njemu je kao novo sem limarije:D i stoji bar 5 godima ako ne i vise...

--- ---
ako je samo rucica menjaca polomljena nema potrebe da vadi motor,jer puno stvari oko menjaca moze da se odradi bez vadjenja motora...

Vladimir:
cudi me da je kolekcionar minija tako nesto uradio sa rucicom menjaca :thinking:?

miroslav_ružić:
Pa posle ovakve popravke ga parkira,kupi drugog itd,i u jednom trenutku ih se nakupi 22  :0_0:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page